Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde někomu z vás RTL Klub?

Od: atti022* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.

Chtěl by jsem se vás zeptat, jestli někdo z vás nemá takový satelitní komplet, na kterým mu vysíla maďarská stanice RTL Klub, nebo stanice TV2? Chtěl by jsem si pořídit. Aktuálně mám O2 TV, ale ono to nevysíla.

Děkuji všem

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V podstatě ti stačí jakýkoliv satelit, satelitu je jedno na jakou družici ho nastavíš. A jak jsem tak zběžně koukal, RTL Klub vysílá z Thoru 6, pozice 0,8°W. A nemá to pod palcem O2 TV, ale UPC.

atti022*
hodnocení

takže stačí koupit jeden satelitní komplet, a pak naladit na tu pozici, a ono to půjde? nebo bude potřeba taky nějaká karta? vy máte satelit, a normálně vám to naladí a jede to?

děkuji za odpověd

doplněno 31.07.11 19:45:

asi si budu muset pořídit UPC že jo?

Tak jestli to po nastavení na pozici Thoru a naladění půjde netuším, neb nevím jestli ten program není nějak kodovanej, pak by byla zapotřebí přístupová dekodovací karta. Satelit mám, ale používám Skylink a po tomto programu jsem nikdy nepátral. Jen ted, když jsem zjištoval odkud vysílá.

Ale zeptej se na UPC a dozvíš se víc.

atti022*
hodnocení

děkuji za odpověď. zeptám se jich

juvla*
hodnocení

0x

RTL klub je kodovaná stanice. tady je nabídka UPC upc.cz/.... Ale jestli tam je nevím.

tahitotfalu
hodnocení

0x

Rtl klub,T2,M1,M2 a Duna tv muzete sledovat na Eurobirdu,musite si koupit ovsem madarskou kartu,bud primo v Madarsku,ale koupite ji aj na Slovensku.Je to podobna karta jako u nas Skylink,pak mate prijem zadarmo.

atti022*
hodnocení

děkuji vám mockrát. to bude asi nejlepší volba. stejně mám cestu do mé rodné země

tahitotfalu
hodnocení

0x
Hello HD karta - 3 mesiace navyšeJeden dobrý spôsob príjmu Maďarských programov bez poplatkov zo satelitu a 3 mesiace zadarmo rozšírený balík. Prístupová karta pre programy maďarskej TV Hello HD (Olcsó TV) z družice Eurobird 9°E.K príjmu je nutné mať HD digitálny satelitný prijímač s čítačkou kariet Conax.Kúpou karty získate:- TRVALÝ PRÍSTUP K PROGRAMOM ZADARMO:M1, M2 HD, Duna TV, TV2, RTL Klub, Private Spice, MR1 Kossuth Rádió, MR2 Petőfi Rádió, MR3 Bartók Rádió - všetky uvedené programy sú poskytované z družice Eurobird 9ºE - 12074, Vertikálna, SR 27500, FEC 3/4 DVB-S2Pre podrobné informácie ohľadom programovej ponuky Hello HD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]