Nejste přihlášen/a.
Jaky je Vas nazor na novy zakon, ktery zakazuje osobam, ktere delaly autoskolu na ATM ridit vozidla s manualem? Je to diskriminace, nebo proste drzost...? Dekuji za reakce
Já to také vnímám jako normální věc. Pokud někdo dělá řidičák, tak by měl dané vozidlo ovládat. A když dělá řidičák na autu, které nemá ani spojkový pedál a řadí samo, kde je záruka, že s manuálem bude vůbec schopen jezdit? To koneckonců jen potvrzuje zkušenost mé ségry - žije v Atlantě, chtěli jí ukrást X5, ale jelikož ji má s manuálem, tak ten dotyčný afroameričan nebyl schopen vůbec auto rozjet, načež si ho všimli místní poldíci a zabásli ho.
Podle mne to má větší logiku, než když neumím ani na bicyklu a v autoškole na auto mě automaticky oprávní řídit babetu...
Pokud se nepletu tak třeba v Americe to funguje normálně a podle mě je to správné. Pokud budeš dělat autoškolu, naučíš se řídit, čili budeš obládat spojku u manuálního řazení tak si pak jezdi jak chceš, ale když se to v autoškole nenaučíš, budeš jezdit jen s automatem? Dostaneš řidičák na to co ses naučil, čili automat a řadí sám.
Takže žádná diskriminace, ani drzost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.