Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Novy zakon - auta automat vs manual

Od: ingbratwurst® odpovědí: 9 změna:

Jaky je Vas nazor na novy zakon, ktery zakazuje osobam, ktere delaly autoskolu na ATM ridit vozidla s manualem? Je to diskriminace, nebo proste drzost...? Dekuji za reakce

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč by to měla být diskriminace či drzost?

Logika je to..

hodnocení

To jako kdyby M-kar nemohl jezdit na Babete...Protoze delaj jizdy a zkousky na motorce s razenim...nevim, no, zda se mi to divny.

hodnocení

0x

Nevím, nějak tohle moc nesleduju, ale osobně bych zakázal dělat autoškolu na automatech.

paaja*
hodnocení

0x

To není nic nového, funguje to už několik let

hodnocení

0x

Já to také vnímám jako normální věc. Pokud někdo dělá řidičák, tak by měl dané vozidlo ovládat. A když dělá řidičák na autu, které nemá ani spojkový pedál a řadí samo, kde je záruka, že s manuálem bude vůbec schopen jezdit? To koneckonců jen potvrzuje zkušenost mé ségry - žije v Atlantě, chtěli jí ukrást X5, ale jelikož ji má s manuálem, tak ten dotyčný afroameričan nebyl schopen vůbec auto rozjet, načež si ho všimli místní poldíci a zabásli ho.

hop®
hodnocení

0x

Podle mne to má větší logiku, než když neumím ani na bicyklu a v autoškole na auto mě automaticky oprávní řídit babetu...

kosak*
hodnocení

0x

To máš z Matouše a nebo z Jana?

Nic proti ale v novym zákonu se nic takového nepíše. *fn*

juldab*

Poslední knihou noveho zákona je Zjevení sv. Jana neboli Apokalypsa. Neříkej že v jejich interpretacích by jsi to nenašel

hodnocení

0x

Pokud se nepletu tak třeba v Americe to funguje normálně a podle mě je to správné. Pokud budeš dělat autoškolu, naučíš se řídit, čili budeš obládat spojku u manuálního řazení tak si pak jezdi jak chceš, ale když se to v autoškole nenaučíš, budeš jezdit jen s automatem? Dostaneš řidičák na to co ses naučil, čili automat a řadí sám.
Takže žádná diskriminace, ani drzost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]