Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na ovoce v okolí Prahy

Od: shine* odpovědí: 8 změna:

neví někdo, kam se dá vyrazit v Praze nebo okolí"ulevit" stromům od jejich plodů:)? jablka, višně, hrušky...atd...:)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

všude tam, kde jsou ovocné stromy. třeba zahrady a sady*placni*

shine*
hodnocení

No to je mi jasný, ale kde ty sady jsou:)...vím akorát o zahrádkářských osadách, ale to jsou soukromý zahrádky...

ds23*

Vráž u Berouna, Jablunkov a Podivín (tam rostou fajn meruňky)*ua*

shine*
hodnocení

díkec,jestli tam rostou meruňky,tak asi přetrpím i to hnusopasný počasí a vyrazím co nejdřív:)...dík za tip:)

shine*
hodnocení

teď koukám, ten Podivín a Jablunkov má být někde u Prahy? Jedinej Podivín, kterej mi našla mapa je u Břeclavy a Jablunkov jen u Třince...to je z Prahy trochu z ruky*haha*

jabraka*
hodnocení

0x

Žádáš snad o radu,kam jít krást jabka?

Vráž je beznadějná,tam všechno zmrzlo.Jablunkov je v horách a moc ovoce tam nepěstují.Já jezdím na Litoměřicko,to je zahrada Čech.Právě odtamtud zavařuji hrušky.

JABRAKA

shine*
hodnocení

*zed*...to právě ne... nechci někomu krást v zahrádce, když se sem tam najde nějakej opuštěnej sad nebo stromořadí stromků, který nikomu nepatří...! Právě proto tady píšu, zahrádkářské sady si můžu přeci i vygooglit a neotravovat tím tady:)...

jsmestastni
obavam se, ze jakykoliv pozemek ma sveho majitele, i ten opusteny sad. Ale u cest, silnic, lesu ...by to statu, ssz, lesum cr apod vadit nemuselo a takove ovoce je na kazdem rohu, lidi v divoke sarce porad neco trhaji. a to je praha. Nebo pozadat pribuzne, urcite nekdo nejaky strom ma...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]