Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevím zda to sem psát, nebo zda je to povolené, ale jinde jsem nevěděl kam... no k věci.
Je mi už druhým měsícem 14 let. Vím, že u každého se sperma vyvíjí jinak a jindy, ale už je mi 14 a táhne mi na 15 a furt nic, což se mi zdá docela divné.
Není to divné? Mám furt počkat nebo to řešit? Může se stát, že se mi sperma nevytvoří nikdy?
Ve škole říkám, že sperma mám, abych nevypadal blbě, protože většina kluků ve třídě už sperma má. Chodím do osmé třídy, věk tedy 14 let (říjen).
Furt ho nemám a mám strach, že ho nebudu mít, třeba ani v 17 a budu mít problém se sexem, tedy v tom, že nebudu plně elakuátovat.
Díky moc...
Ano, zjistil jsem to masturbací... dneska se mi zdá, že mi už něco vyteklo. Nebylo toho moc, ale připomínalo to sperma...
Asi jsem se špatně vyjádřil, spíš to bylo sperma, ale v malém množství, jen to vyteklo na povrch asi 2ml.
Kde jsem co viděl? Trochu nechápu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.