Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklama od vizitek po reklamní předměty

Od: daniell* odpovědí: 3 změna:

Dnes v době dravé konkurence se často snaží firmy své zákazníky upoutat nějakým "dárečkem" se svým logem , telefonem a podobně. Vizitky má dnes kde kdo když vám dá někdo vizitku například nějaký servisák nebo podobně schováte se ji nebo ji hodíte do koše , a co ty reklamní předměty jako tácky pod kafe skleničky magnetky necháváte si je nebo je rozdáte, vyhodíte?

doplněno 04.12.12 18:46:

A když něco potřebujete třeba se vám doma něco rozbije podle čeho si vybíráte koho si zavoláte má to nějaký důvod nebo prostě otevřete internet a volíte první tel. co vám vyjede?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

geryw
hodnocení

0x

Jednou za měsíc vylovím z auta ca. 20 vizitek a hodím je doma do takový ošatky. Když pak něco sháním, vyberu si na netu firmu, která je nejblíž mého bydliště (samozřejmě když jde o maličkosti typu rozbitá mikrovlnka nebo přezutí pneu).

mowla*
hodnocení

0x

Vizitky (apod.) do koše nehážu - ale jen proto, že je ani nesbírám, rovnou je odmítám... Kontakty, které chci, mám v telefonu...

Pokud "někoho potřebuju" - a neznám z dřívějška, hodně dám na ´něčí´ osobní doporučení, pokud ani tak nevím, pátrám na netu...

hodnocení

0x

Reklamní předměty si nechávám - pokud to jsou věci pro mě užitečné nebo pěkné; propisek mám docela velkou spotřebu protože je ztrácím nebo mi je kradou, ale třeba otvírák na pivo moc neužiju.

Firmy si podle reklamních předmětů nevybírám, jen (nebo především) na internetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]