Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lexaurin- užívání

Od: karlosdos* odpovědí: 4 změna:

Máte někdo zkušenosti s užíváním lexaurinu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

0x

Mám zkušenost. Je to návykový lék, ale pomáhá. Tak pozor na něj.

hodnocení

0x

Lexaurin je na lékařský předpis. Ve vyjímečných vypjatých situacích dokáže podržet emoce na uzdě a přitom ponechá chladnou hlavu, soustředěnost. Měla jsem ho v den rozvodového stání. Jinak dlouhodobě ho neužívám.

hodnocení

0x

Lexaurin je sice návykový,ale pouze ve vyšších dávkách.Jinak,pokud ho berete na úzkost,podívejte se na tyto stránky.Úzkost jako taková je léčitelná a dokonce i bez těchto chemických hnusů.V prvé a nejdůležitější řadě je potřeba se naučit správnému a hlubokému dýchání,v tom to totiž vězí.A za další,musíte se naučit tomu strachu začít čelit,nikoliv před ním utíkat a poddávat se mu*hej* lexaurin.psychoweb.cz/...

korina*

Taky mi ho doktorka napsala, já ho vyzvedla a brala pulku. Bylo to k vuli ne-spaní. Nespala jsem v noci a ve dne mi padaly oči a hlava. To jsem se bála sednout do auta. Né dala jsem je kamarádce , která to taky dostala.Je to návykové a cítila jsem se jako po opici.Se spaním mizerným to mám stej né problémy. Ve tři sedím u počítače a ve čtyři se jdu podívat na telky a kolem 17-18 h.jsem vyřízená.a to je téměř denně. , hezké spaní Korina.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]