Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištění zpoždění MHD

Od: suchi odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Nevíte někdo náhodou o pojištovně nebo společnosti, která nabízí pojištění pro případ zpoždění prostředků veřejné dopravy? Např. vlaku v zahraničí? Příklad : V Bělehradě nestihnu přestoupit z duvodu zpoždění přijíždějícího vlaku. Propadne mi rezervace na návazný spoj a zůstanu trčet přes noc na nádraží. Nevíte někdo kdo tohle pojištuje? Nebo podle jakých kritérií hledat, aby mi vyhledávač něco našel? Už jsem kdysi na nějakém webu takovou nabídku viděl, ale ted at hledám jak hledám, nemužu nic najít!

Předem děkuji - Suchi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

A proč to nechtít po dráze, po společnosti co přepravovala?

doplněno 28.07.11 18:43:

Ale půjde to i u nás, zřejmě v balíčku cestovní pojištění, nebo se domluvit s nějakou pojišťovnou, nemusí to být vedeno jako standard, tedy speciál.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pojišťovna Lloyd`s tě pojistí proti čemu si jenom vzpomeneš.

ajadom*
hodnocení

0x

mondial-assistance.sk/...

tak tady ta poskytuje pojištění, které potřebujete

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]