Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,za pár dní odlétáme do Tuniska,s cestovkou Maxi reisen(tedy v podstatě Azur reisen) do Nabeulu,konkrétně hotel Les pyramides.Napíšete mi někdo vaše zážitky?Četla jsem recenze ale konkrétně mě zajímá jak je to tam s internetem,smí se hotelové ručníky brát na pláž?Máme all in,nosí jídlo i k bazénu?Jedu tam s maminou,jaké byste nám doporučili výlety?A pořádají tam projíždky na velbloudech?Děkuju Vám moc za jakýkoliv názor
Ahoj,
pokusím se to shrnout nějak v rychlosti. V tomto hotelu jsme byli loni s přítelem a jeho rodinou. Jelikož dovolena v Tunisku byla naše první na africkém kontinentu, měla jsem z toho trošku obavy. Nicméně, vše bylo úplně super! K tvým otázkám: Internet na hotelu je, akorát nám se ho na počítač co jsme měli sebou nepodařilo chytnout. Ručníky na pláž jsme si normálně brali a nikdo nám nikdy nic neřekl. Jídlo k bazénu nenosili, ale nebyl problém si zajít k baru a něco malého na zub si k bazénu donést. Co se týká výletů na velbloudech tak ty v okolí hotelu nebyli, ale kousíček dál jich bylo hned několik, takže nemusíš mít strach. Moc přeji ať se Vám dovolená vydaří!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.