Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otázky ohledně Poradte.cz

Od: kosak* odpovědí: 78 změna:

1) Jde nějak opravit praviopisná chyba, kterou jsem udělal v otázce či komentáři?

2) Jde nějak upozornit na to, že je otázka v jiné rubrice a měla by být přesunuta?

3) Podle čeho se určují ty hodnosti, (bakalář. docent, atd.)?

78 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ad 1. už vložený text už ne. Je vhodné si text před vložením prohlédnout v náhledu.
Případně vložit správný text jako doplnění odpovědi.
doplněno 27.07.11 19:17: Ad 2. Většinou otázku přesunou do správné rubriky admin nebo syslové.
Mnoho otázek bylo k spokojenosti uživatelů zodpovězeno bez ohledu na zařazení v rubrice. Je ovšem lepší mít dotaz ve správné rubrice z důvodu lepšího pozdějšího vyhledávání.
doplněno 27.07.11 19:31: Ad 3. V rubrice Statistika uživatelů při pozorném pohledu zjistíte rozdíly mezi hodnostmi v závislosti na počtu všech odpovědí a počtu ohodnocených odpovědí. Hodnocení odpovědí je popsané v rubrice FAQ...
Doporučuji prostudovat...
doplněno 27.07.11 23:52: Ad 4. Za čtyři hodiny se dá FAQ prostudovat odshora dolů a naopak vícekrát! A dokonce si vyzkoušet vkládání fotografií tam popsané!
kosak*
hodnocení

4) Jak vložím obrázek do otázky?

hop®
hodnocení

0x

Ad 1) nejde, pozdější editace vloženého textu není možná, opravu lze uvést třeba v doplnění odpovědi (já používám jednoduchý a ustálený formát na některých chatech "*oprava")

Ad2) lze použít tlačítko "nahlásit" a tam krátce popsat proč si myslíš, že nepatří do rubriky, kde se zrovna nachází.

Ad3) Klikni si na liště na Registrace - hodnosti, tam je to popsané.

Ad4) pokud píšeš odpověď, pod rámečkem můžeš zakřížkovat možnost "chci vložit obrázek", po vložení odpovědi Ti to nabídne vyhledání a vložení obrázku z Tvého compu.

Spokojen? ;)

kosak*
hodnocení

5) Jde nastavit, aby mi chodily do e-mailu jen reakce na moje příspěvky a ne pokud někdo přispěje do celého tématu?

hop®

To asi zatím nelze, ale je to dobrý nápad na vylepšení, zkusíme navrhnout Adminovi!

solenza*

Lze. Sám jsem to vyzkoušel a funguje to.

doplněno 31.07.11 12:59:

Vlastně tak jak je to napsáno v otázce, to nejde. Jenom celkově.

Otázky ohledně Poradte.cz
kosak*
hodnocení

Čili já to shrnu:

Ano

doplněno 31.07.11 12:59:

Ne

*frajer*

hop®

...asi tak... *haha*

solenza*

Alespoň je tady trochu srandy, když už jsem si to pořádně nepřečetl. ;)

nn, sleduje se celé téma nebo nic - je to navrženo pro sledování otázek resp řešení problémů nikoliv jako podněcování diskuze a hádek :)

kosak*
hodnocení

No vždyť právě proto. Já založím otázku a čekám na kloudnou odpověď. Místo toho tam někdo plácne nějakou blbost, ostatní na něj zareagujou a mně pak chodí do mailu každejch pět minut upozornění na reakce, který se vztahujou k úplně k jinýmu komentáři a mě naprosto nezajímají. Já bych to zas tak rychle nezavrhoval, vždyť jde jen o přidání jedné kolonky pod textem navíc.

kosak*
hodnocení

6) Jde nějak nastavit, aby když označím zprávy jako přečtené mi tam nevyskakovalo to informační okno s hláškou, že "všechny otázky byly označeny jako přečtené"?

výtka
Upozornění od sys hejkal 02. 08. 2011 03:48:45
to vyskakující informační okno zřejmě uživatele informujea potvrzuje , že všechny otázky byly označeny jako přečtené...protože uživatel označil zprávy jako přečtené ... když neoznačí, okno nevyskočí... když označí, vyskočí jen jednou...
kosak*
hodnocení

to hejkal: No ale to já přece vím že byly označeny jako přečtené, když jsem je právě jako přečtené označil. To okno se mi zdá jako naprosto zbytečné. Přece nikdo nemá tak krátkou paměť, aby mu to čtvrt vteřiny po kliknutí na tlačítko, muselo oznamovat, že právě kliknul na tlačítko.

Ale i tohle se dá celkem zkousnout, akorát nerozumím tomu, proč mě to po tomhle označení přečtených, nehodí zpátky na tu stránku kde jsem byl a kvůli čemu ještě musim klikat na další tlačítko "pokračovat"?

hotovo, je tam timeout 1sec, takže to člověk stihne přečíst a už ho to přehodí. Opravena také chyab, že nešlo označit vše jako přečtené, pokud to nebylo z první strany rubriky. Dokonce zůstanete na aktuální straně a ne na první z rubriky nebo na hlavní straně :)

kosak*
hodnocení

To je dobře, ale stejně bych tu informační hlášku v budoucnu nejradši vymáz :). Nebo vidí na ní někdo ze zdejších starousedlíků něco užitečného?

No já nevím, možná je to kontrola, že akce zafungovala, ne? Je to prostě slušnost toho automatu.

Ale jinak bych to neřešil, a nepřepínal.

šlo, udělám. Mám ještě pár postřehů od HOPa, takže to vezmu jedním vrzem :)

hop®

Admine, díky, už si píšu další seznámek! *pusa*;)

kosak*
hodnocení

7) Tady mě jenom opravte pokud se pletu, je totiž možné že jsem se přepočítal.

V sekci "Nejen pro ženy" mám zaznamenáno 14 odpovědí. Z těch 14 mám 2 hodnocené, web to vyhodnotil jako 14,3% což je správně,

jenže ... jedna z těch odpovědí je můj vlastní příspěvek do mého vlastního tématu, kde jsem jen reagoval na odpověď jednoho z uživatelů. Čili by se to nemělo počítat jako odpověď, protože jsem byl zakladatelem otázky a tudíž můj příspěvek nemůže být ohodnocen. Což znamená že ten procentuální výsledek (pokud jsem se nespletl v původním sečítání příspěvků v dané kategorii) je nepřesný. Je to jen takový detail, který ve většině případů nemá žádný výnam, avšak za určitých podmínek by mohla nastat situace, kdy kvalitní rádce, ačkoliv bude mít 90 % ohodnocených odpovědí, tak v celkové statistice může být uvedeno třeba jen něnco kolem 25%.

ano, tenhle fakt tady všichni známe a shodli jsme se, že v těch stovkách příspěvků jsou ty vlastně-vlastní minoritní a v zásadě to nevadí. Byl by tam jinak zbytečně komplikovaný přepočet, který se dělá každých 30 minut a zbytečně by to zatěžovalo... když vlastně o nic nejde :) Takhle je to vysoučtované v rámci GROUP během vtěřiny - na to je databáze přímo stavěná.

kosak*
hodnocení

ahá, takže kosák jako vždy... s křížkem po funuse, a zase za pitomce *zed*

hop®

Kosáku, nejsi za pitomce, jen jsi zde holt trošku služebně mladší! *slunce*

kosak*
hodnocení

když je to v rámci group během vteřiny (ať už to znamená cokoliv *nevi*) , nebylo by lepší kdyby ten přepočet trval o vteřinu déle, ale za to by ta procentuální hodnota odpovídala skutečnosti? *hi*

kosak*
hodnocení

8) Také když pročítám zpětně otázky, tak začínám na stránce jedna a když je projedu, jsem na stránce dvě a dám "označit jako přečtené" tak se nestane vůbec nic. Má to nějaký skrytý důvod, který jsem ve své omezenosti nepochopil nebo je to jenom nedopatření?

hop®

Kosáku, toto jsem před časem u Admina reklamoval, pamatuji, že mi odepsal že problém nenalezl. Od té dobý už to neřeším, prostě pokud chci označit jako přečtené, nejdříve kliknu na domeček Home...

kosak*
hodnocení

No dobře, ale co to teda znamená :)

Jako že tam žádný problém není, nebo že ho nemůže najít?

nepamatuji, že bych tahkle popsaný problém někdy zkoumal, takže jsme se s HOPem asi nepotkali na jednom tržišti, ale teď jsem si to vyzkoušel a fakt to není dobrý. Opravím to zítra, to mám opravárenský den :) díky oběma

krkovicka*
Admine.Je to dlouhodobá chybička.Ale což,už jsem si zvykla,vracet se na první stránku.
kosak*
hodnocení

já nezvykat, já tu být nový, já neznat ještě vaši řeč, já kritizovat a nemít kvůli tomu absolutně ždáné výčitky , uauaua *tuc*

hop®

Admine, již jsem Tě na to upozorňoval, možná jsme se nepochopili v podstatě problému. Mrkneš-li do archivu odeslané pošty na 12.8.2010, najdeš! ;)

výtka
Upozornění od administrátora 05. 08. 2011 07:55:57
myslím, že jsme se minuli :)
hop®

Admine, nevím jak svoji odpověď myslíš. Možná jsme se minuli ve vysvětlení a pochopení problému, ne však v mailové korespondenci... *nevi*

kosak*
hodnocení

9) Jde nějak přímo z vlákna otázky poslat tazateli vzkaz, abych nemusel jet do vnitřní pošty a vypisovat tam jméno onoho individua?

Pokud ne, tak si to představuju tak, že u té otázky (příspěvku), vedle jména tazatele, by byla obálčička, a na tu kdybych kliknul, tak by mě to hodilo rovnou do pošty, přímo do sekce NAPSAT VZKAZ, kde už by bylo rovnou v tý kolonce "Příjemce" vyplněný jméno toho adresáta, na jehož obálku jsem kliknul.

hop®

Toto je jedna z připomínek, které jsem na Admina měl, navíc by se pak adresátovi v přijaté poště pro lepší orientaci zobrazil i odkaz na téma, z kterého byl vzkaz poslán - vnitřní pošta typu "Hope, to jsi napsal dobře" je fakt trošku o ničem. Tlačítko "napsat vzkaz" bych si dovedl představit vedle tlačítek "odpověďět" a "nahlásit".

kosak*
hodnocení

čoveče to říkáš vždycky že už to tu bylo, už mě to votravuje :) to mi nemůžeš nechat ani jedno prvenství?

..pomalu začínám mít radši toho frajera lacoste, kterej tu postuje fotky svýho spodního prádla a maskuje to za dotaz

hop®

Kosáku, prvenství Ti rád budu přát, pokud toto prosadíš, mně to Admin zamítl!

nechce se mi to psát znovu, takže jen kopíruju:Je nešťastné pokud někdo reaguje poštou na konkrétní odpověď a nedokáže uvést odkaz, o který se opírá. Vnitřní pošta má být cosi výjimečného ne standartní kanál pro řešení otázek, z toho by ostatní mnoho neměli.

kosak*
hodnocení

10) Jsem tu jedinej no hlásí otázky protože jsou ve špatný rubrice nebo to dělá někdo z vás taky?:)

Pokud jsem sám tak tenhle návrh ignorujte, ale pokud ne, tak bych v tom okýnku, kde se má psát důvod nahlášení docela uvítal přímo možnost naklikat tam do jaké rubriky ta otázka patří. Protože takhle když ji hlásím, tak těch rubrik je tam strašně moc, (ještě si je všechny nazpaměť nepamatuju) a vždycky musím zase zpátky na úvodní stránku a kliknout za založení nové otázky, abych zjistil kam ji vlastně zařadit.

tohle primárně dělají sys, já po pár dnech procházím sakumprdum všechno a přesouvám a zvedám nevoli kvůli občasné ztrátě ohodnocení (skrze přesun)

hop®

Kosáku, myslím, že nemusíš při případném nahlašování špatně zařazeného dotazu radit syslíkům, kam téma patří, s tím si určitě poradí sami!

kosak*
hodnocení

*1) Ještě bych se rád vrátil k té jedničce :) Vím že jste mi tu psali, abych si to po sobě překontroloval než to odešlu ale i tak se mi stane, že si to po sobě překontroluju a tý hrubky si prostě nevšimnu. Byl by to tak velkej problém nechat uživatelům v těch úpravách vlastních textů volnou ruku? Aspoň v tom nadpisu, ať to tady roky nestraší. Překlepy mě ani tak moc nevaděj, ale když někdo napíše slovo JÝDLO nebo založí otázku BARVENÍ RYFLÍ tak to mě docela cuká v oku.

12) Občas se mi smaže otázka nebo příspěvek, já to beru *hi* ale neškodilo by mi dát vědět alespoň vnitřní poštou jako že "tenhleten a tenhleten příspěvek byl smazán z toho a toho důvodu" , abych se poučil.

výtka
Upozornění od administrátora 09. 08. 2011 20:12:13
pokud se někomu maže odpověď bez celé otázky, tak může být rád, že ještě může psát, pač to nemusí dlouho trvat. A psát individuální důvody? To bych nedělal nic jiného než vysvětloval a dohadoval se proč to či ono.

Připomínku ohledně oprav vlastní otázky jsem tu už vznesla, ale nebylo mi vyhověno, a to ze zcela srozumitelného důvodu: Kdyby se každý mohl vrátit do své otázky a opravit tam třeba hrubku, pak by se mu nelíbila stylizace, pak by mohl opravit celou otázku a řada odpovědí pod opravenou otázkou by byla v tu chvíli třeba mimo mísu... uznala jsem.

kosak*
hodnocení

To neberu, i tohle se dá ošetřit.

to ber, nejde to ošetřit, jinak by tam vždy musel zůstat i původní text

kosak*
hodnocení

mně vtloukali do hlavy otevřenost, takže skoro vždycky mluvím v 1. osobě

mám raději "neumím to", "rozbil jsem to" než "nejde to" , "spadlo to" ale chápu to :)

kosak*
hodnocení

13) Co možnost ignorovat otázku , třeba se to někdo ptá na nějakou počítačovou hru, což mě konkrétně vůbec nezajímá a ani zajímat nebude, tak že bych si ji dal do ignorovanejch, aby mě každejch 20 minut neskákala nahoru, protože do ní někdo právě přidal novej příspěvek

výtka
Upozornění od administrátora 09. 08. 2011 20:10:34
co rovnou ingorovat nějaké uživatele a pokud do nějaké otázky přispějí, tak aby se nezobrazovala?
kosak*
hodnocení

no vidíš, to už je 14) :)

kosak*
hodnocení

15) Může mi někdo objasnit tyto věty?

Za každý dárek, který obdržíte se Vám odečte počet získaných odpovědí z pomyslného balíčku, který střádáte. Střádat můžete např. 3 měsíce i několik let, nic se neztratí.

Znamená to že když mám 40 ohodnocených a nechám si poslat tričko, tak mi zmizí těch 40 bodů a spadne mi hodnost? To by znamenalo že mám na výběr mezi hodností a dárkem.

a na to navazuje druhá věta: Počet "dalších" triček a mikin není limitován, pokud máte dostatek odpovědí, objednejte je klidně 10x po sobě v jeden den

a otázka č. 16) Rozumím tomu správně že je možné si za každých 40 dobrých odpovědí nechat poslat tričko? Pak mi ovšem něco uniká, protože na "moji stránce" je napsáno že druhé tričko se dostává za 170 dobrých odpovědí. Proč by si potom někdo objednával druhé tričko za 170 dobrých odpovědí, když si může objednat 4 trička za 40? *ee*

doplněno 11.08.11 00:12:

aha, otázku č. 16 už vědět neptřebuju :)

zkusím:

když máš v kapse (pomyslném balíčku) třeba 245 korun(získaných odpovědí) a koupíš (objednáš) si pivo(tričko), odečte se ti určitá hodnota piva (trička). Zbytek v kapse (balíčku ) ti zůstane... Zůstane ti také funkce v práci (hodnost), protože funkce (hodnost) se uděluje na základě výsledků , v práci i na poradně. Na poradně hodnosti ovlivňuje počet celkových a ohodnocených odpovědí, ty se ti nijak nezkracují.. snad jedině tím přesunutím...

Počet "dalších" triček ... pokud máš třeba 1700 dobrých a zároveň 5000 odpovědí, můžeš si klidně v jeden den objednat tričko 10x po sobě...

nejen pro tebe i pro další: za 40 dobrých odpovědí je jenPRVNÍ tričko, na povzbuzení (a případnou brzkou identifikaci uživatele poradny, když se dva se stejnými tričky potkají...)

líbí se mi, že se zajímáš o vše, co na poradně najdeš, zkus se více nad jednotlivými slovy zamýšlet... i když je pravda, že takovéto otázky a odpovědi na ně pomohou i jiným tápajícím...

kosak*
hodnocení

tak, a teď jak si do toho zapletl ty koruny a pivo, tak jsem ještě víc popletenej a navíc jsem dostal žízeň

prostě nic si nevobjednám a problém vyřešen *nevi*

fibo
hodnocení

0x

Království za koně! Richard III

Království za tričko! Kosák I

kosak*
hodnocení

tričko... když chceš víc

fibo
11.08.11 00:44

*smich*

kosak*
hodnocení

17) Pletu se nebo když někdo doplní svoji odpověď, tak u tý otázky na hlavní stránce není ta cedulka NOVÉ?

Má to důvod?

ano má, předchází se tomu, že by někdo neustále tlačil svojí otázku na vrchol aniž by k tomu byl důvod. Doplnění odpovědi se pošle jako upozornění všem, kdo o to stojí resp otázku sledují nebo si přisadili odpověď a zaškrtli tuto volbu.

kosak*
hodnocení

18) Pokud mě administrátor napíše k odpovědi upozornění, tak se to taky neobjeví jako nová zpráva, takže pokud do tý otázky čirou náhodou znova nevlezu, ani o tom nevim. S tím by se mohlo taky něco udělat, protože takové upozornění je akorát na ozdobu. (minimálně dát uživateli, kterému je upozornění adresováno, poštou echo)

19) Dá se někde najít seznam otázek které založil konkrétní uživatel? Já třeba vím že jsem včera viděl nějakou otázku na kterou chci odpovědět, vím kdo ji založil ale nepomatuju si název otázky. Jediná možnost je zatím místní vyhledávač, ale zdá se mi to takové jaksi neohrabané.

ad 18) registrovaným se automaticky posílá upozornění na mail vč celé jejich odpovědi, aby věděli k čemu to patří. Neregistrovaným také, pokud nechají svůj mail u konkrétní odpovědi. Pokud ti to nepřišlo, zkontroluj prosím nastavení svého mailu, který máš nyní nastaven na do***ak@seznam.cz

ad 19) takhle můžeš vyhledávat jen své otázky, jiného uživatele ne. Vím, že na jiných serverech můžeš vyhledat celou historii jakéhokoliv uživatele, ale přijde mi to už jako bezpečnostní problém - špiclování uživatelů, řešení souvislostí jejich otázek popř odpovědí a následné složení celého obrazu (profilu) o něm. Tuto možnost mají pouze syslové, kterým to pomáhá udělat si obrázek o konkrétním uživateli, pokud se jim nezdá.

Vyhledání konkrétní otázky bez znalostí názvu je v tento okamžiku opravdu problém, ale to všeobecně vždy. Mám kliku, že mám paměť na slovní spojení a většinou si dokážu vybavit nějaké vybavit, stačí pořadí 2-3 slov, dát je do uvozovek a není moc otázek, který by podobné spojení mělo :)

kosak*
hodnocení

18) Aha, tak to je možný, já na email chodim dost nepravidelně. Aby se to posílalo do vnitřní pošty sem na poradnu, to nejde nastavit?

19) No, pokud jde o to špiclování, tak na googlu si tohle můžu vyhledat raz dva, jen jsem myslel že by to bylo rychlejší, kdyby to šlo rovnou tady . A pokud se to zdejší "zabezpečení" dá obejít takhle jednoduše (konkrétně u mě klávesami ALT a HOME) , tak to na nějakej webovej alcatraz zrovna nevypadá. :)

neregistrovaní vnitřní poštu nemají a chci aby to bylo jednotné, navíc více lidé čtou maily než vnitřní poštu.

krkovicka*
Mě osobní upozornění přišlo na muj email.Když upozorní někoho jineho.tak ne.
výtka
Upozornění od administrátora 11. 08. 2011 07:54:30
to je tak správně, nemá smysl posílat upozornění Kosáka na všechny zúčastněné, je to hlavně pro něj atp :)

kosak*
hodnocení

20) Nešlo by nějakým způsboem po rozkliknutí celé otázky, rozlišit ty nové odpovědi (třeba jinou barvou celého toho rámce)?

Když vjedu do otázky, u které svítí že je tam nový příspěvek, tak je tam těch novejch příspěvků někdy třeba 5 a to pak člověk musí (člověk=já) složitě prohledávat podle datumu , kde co přibylo. Ten posun na nejnovější odpověď je sice dobrá věc, ale funguje to to jenom na ten úplně poslední.

šlo, jen si nejsem jistý, zda by to neprodukovalo více tlachání než konstruktivní radu - ta by teoreticky vůbec nepotřebovala větvení... co si myslí ostatní?

kosak*
hodnocení

To já taky ne, nicméně když jsi zrovna online v tý době co tam ta odpověď přijde, tak tě to taky hodí přímo na ní. Ty odpovědi můžou taky přijít třeba čtyři během jedný minuty. Proč bych měl mít právo vidět jen tu poslední odpověď a další tři (stejně důležité odpovědi) si musel zdlouhavě vyhledávat? Myslím si že je to jenom otázka přehlednosti.

hop®

Podpořím Kosáka, nějaké podobné odlišení bych též uvítal. ;)

kosak*
hodnocení

jen abys toho, hope, nelitoval

mě když někdo veřejně podpoří, tak ho to vždycky nakonec zatraceně mrzí *frajer*

krkovicka*
Admine,já hledám z těžka i doplnění.Jsem věčně na mobilu a tu větvení není,kolikrát musím přečíst všechny znova a najít podle času,který příspěvěk byl vložený doprostředka.

kosak*
hodnocení

21) Vedou se tu nějaký statistiky ohodnocených odpovědí?

Třeba takovej žebříček nejhodnotnějších odpovědí by se mi tu líbil.

Kolik si myslíte že je tak rekord v počtu ohodnocení? 20x?

Můžeš ještě doplnit, jak by měla vypadat metodika hodnocení těch
nejhodnotnějších příspěvků, v jakých kategoriích a kvalifikaci hodnotitelů?!... Podle mne to bude nereálné a neobjektivní...
O statistice a rekordu ohodnocení by mohl něco vědět admin. Já pokud mne paměť neklame, pamatuji vizuálně kulaté číslo, myslím 6 nebo dokonce 8 krát za jednu odpověď. Ovšem nečetl jsem všechny...
kosak*
hodnocení

No nejhodnnotější v tom smyslu, že ta odpověď byla nejvícekrát odkliknuta jako "dobrá odpověď".

Nereálné to myslím není, neobjektivní by to možná bylo, nicméně přesto by pro mě takový žebříček byl zajímavým spestřením zdejší poradny. (a hopovi by se to taky určitě líbilo *smich*)

mám pocit, že jsem to tu jednou uveřejňoval a snad i kolem té 20-tky to bylo, ale je to celkem bezpředmětné

kosak*
hodnocení

No, je to asi tak stejně bezpředmětné jako rubriky "Nejnavtěvovanější otázky" a "Zajímavé otázky". :)

hop®

"Zajímavé otázky" zde byly dříve než "Moje Oblíbené otázky". Myslím, že nejsem sám, kdo se naučil označit téma jako zajímavé pouze pro mne, čímž původní "Zajímavé otázky" trošku pozbyly svého významu.

hop®

Kosáku, souhlasím, bylo by to zajímavé. Stejně tak by byla zajímavá třeba statistika, jak využívají rádci možnost ohodnotit dobrou radu kolegy. Myslím, že Admin má přístup k více informacím, které by nám připadaly jako zajímavé. Ale jejich zveřejnění by asi nemělo žádný praktický význam, naopak by mohlo mezi rádci vyvolat záporné reakce. Naprosto chápu Admina, že jejich zveřejnění odmítá. Ale třeba vyhraješ v soutěži! ;)*smich*

poradte.cz/...

krkovicka*
Já viděla i víc,tuším i 14.Bylo to za příbalový leták ke špuntu do uší jako vtipný dárek.To opravdu se,tuším-atreus? Povedlo.

kosak*
hodnocení

22) Ještě je tu jedna taková drobná chybička :)Když vlezu po delší době na poradnu, tak většinou projíždím zpětně otázky a hned na ně odpovídám. Dělám to tak že nejdřív otevřu všechny které mě zajímají v nových panelech. Jenomže to nějakou dobu trvá a když to všechno projedu a kliknu na "označit jako přečtené", tak už tam mezitím přibylo třeba dalších 10 otázek, které mi to taktéž označí jako že už jsem je přečetl. Nešlo by to nějak ošetřit, aby to označilo jako přečtené ne všechny otázky v databázi ale jen ty co byly zobrazeny na poslední stránce a u těch ostatních, které tam mezitím naskočily tam zůstala ta cedulka nové?.. a ještě k té 21) Rozlišit barevně ty nové odpovědi by bylo taky dobré proto, že pokud já sám odpovídám na nějakou otázku a píšu nějakou delší odpověď a trvá mi to třeba 10 minut, tak mezitím tam přibylo dalších několik odpovědí (nebo i kdyby jen jedna), které já tam na první pohled nemůžu nikde vidět. A pokud je už v té otázce třeba 10 nebo 20 cizích odpovědí, tak musím projet celou stránku a hledat tam někdo něco náhodou nenapsal složitě přes F3 a dnešní datum. Navíc tu odpověď tam někdo mohl přidat, ale také nemusel a po vložení mojí odpovědi mě to hodí zpátky do té otázky a pokud budu předpokládat že tam mezitím nikdo jiný krom mě nepřispěl a vrátim se na hlavní stránku, tak už se to ani nikdy nedozvim, protože tím že mě to po vložení odpovědi hodilo zpátky do otázky, to web bere jako že jsem ta otázka byla mnou přečtená, takže u ní na hlavní stránce ani nebude ta cedulka nové .

ad 22) ne

ad 21) něco mám vymyšleno a jsem zvědavý jak to bude fungovat :)

kosak*
hodnocení

ad 22) jakto, že ne? :)

tak alespoň udělat tam nějakou linku, zváraznit poslední zobrazenou otázku před refreshem,

např takto >>

doplněno 12.08.11 07:21:

>> 3x.cz/...

doplněno 12.08.11 07:22:

>> 3x.cz/...

no, ne :) Pokud ti lustrování trvá tak dlouho, tak než odklikneš jako přečtené dej ještě F5 a rychle to prolétni, šák seš kosák! *smich*

kosak*
hodnocení

22) Některý to přesouvání otázek naprosto nechápu. Bude to asi způsobený tím že jsou tu rubryky, které se vzájemně prolínají, ne-li přímo duplikují. Nešlo by se na to ještě podívat?

Kupříkladu první věc která mě napadá je přidat mezi hlavní rubriky řádek Nemoci a zdraví ( nebo "Lékařská poradna", příp. "Zdravotní problémy"), protože na to se tu ptá kde kdo, a je to tam zastrčený někde ve Společnosti nebo kde, naprosto mimo dosah běžného kolemjdoucího.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]