Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vznik světa a člověka - dotazník

Od: naftaliin odpovědí: 14 změna:

Dobrý večer všem,

píšu seminární práci na temá vznik světa a člověka - náboženství x věda. Byla bych vám vděčná, kdybyste vyplnili tento dotazník, který se práce týká: survio.com/....

Za každé vyplnění moc a moc děkuji, a pokud máte dotaz, připomínku, či názor, se kterým se chcete podělit s ostatními, tak jej klidně napište zde. Budu jen ráda. :)

Ještě jednou děkuji, N.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x
Kdo sestavoval dotazník?! Hned zde "Jste věřící, hlásíte se k nějakému náboženství?" jsem narazil na dvě otázky v jedné, takže jednoznačná odpověď ANO/NE neexistuje, snad se každý věřící nemusí hlásit k nějakému náboženství... Pokud bude dotazník rozumně sestaven, rád se zúčastním, zatím to však vzdávám, sorry...
naftaliin
hodnocení

Děkuji za upozornění, napravila jsem to.

hop®

Tak máte vyplněno, držím palce a přeji pevné nervy při vyhodnocování! ;)

kami95
hodnocení

0x

Mělo by tam ještě být věřící ale bez náboženství..

jofa*

Vždyť tam všechny možnosti jsou jasné.

doplněno 26.12.13 22:37:

Jo, tak jsem to psal když se otázka napravovala. Sory.

foo*
hodnocení

0x

vše pochopeno a vyplněno

kami95
hodnocení

0x

Taky vyplněno..

hodnocení

0x

Vyplněno. Držím palce.

mil®
27.12.13 08:59
hodnocení

0x

A je to.

lidus*
27.12.13 09:16

Vyplněno.

hodnocení

0x

Na které škole se studuje hloupost?

iv®
27.12.13 09:15
hodnocení

0x
Vyplněno

nameless*
27.12.13 16:58
hodnocení

0x

Vyplněno

hodnocení

0x

no, tak jsem to sice vyplnil, ale poslední 3 otázky považuju za tak nešťastně formulované, že jsou prakticky nezodpověditelné (resp. jakákoliv odpověď na ně je bezcenná - odpovídající si můžou představovat naprosto rozdílné věci - viz můj komentář k dotazníku); doporučuju znění přepracovat!
(seminární práce - to jako na VŠ? - (sem by se hodil smajlík :P ; "ee", nebo "zeď " jsou dejme tomu už moc expresivní, i když...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]