Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,co si myslíte o tomto zpěvákovi a jaký máte názor na jeho muziku´a texty
mě se teda osovně líbí moc,úžasné texty
Máme ho rádi, jeho písničky jsou melodické... musí se ale poslouchat vícekrát - aby člověk pochopil ten hlubší smysl
ocinkamilka je to tak,jeho písně jsou idylické a smyslné a plné k zamyšlení,texty prostě úžasné,snad máš všechny jeho písně,poslechni a zasni se ,v jeho textech je naprostá pravda a to je supr,hezký večer
Sice znám i lepší, ale znám i mnoho horších, takže ano, uznávám jeho tvorbu i interpretaci. A navíc je to sympatickej kluk!
Toz jsem muzikant, ale klidne se priznam, ze neznam jedinou jeho pisnicku a vidim ho asi podruhe v zivote. Mozna zpiva neco, co znam z radia, ale to netusim. Podobne typy stylu Justin Bieber a podobne jdou mimo me.
Tak jsem si poslechla odkaz i nekolik prilehlych pisni a... musim rict, ze me nijak neoslovil. Ano, urcita inspirace Nohavicou je vic, nez zjevna, ale to, co vyzni skvele od vyzpivaneho letiteho pisnickare, vyzni jinak od rozevlateho mladicka.
Bohuzel do fanclubu nactiletych zrejme patrit nebudu, ovsem pokud si chlapec pise texty sam, klobou dolu. Nemohu se ovsem zbavit dojmu, ze texty jsou tak "premaskarene", az obcas nedavaji smysl...
doplněno 29.07.11 17:02:K tem textum . Krystof v tom ma taky casto hokej, ale Krajco ma zase hlas a charisma od boha, podobne jako zpevak Chinaski, Lady Gaga nebo Freddie Mercury...
Martino, tohle právě není žádný Justin Bieber. Klus má zvláštní styl, já to vnímám jako kombinaci Nohavica-Kryštof atd.
K tou odkazu výše k písni Chybíš mi vkládám akordy ,je to dobré a jednoduché
Akordy- Am, Dm, G, C, E
Stribrna: no tak to si určitě zkontroluji, ono jen tak napsat pár akordů, a pak podle toho tu písničku zkusit zahrát je docela rozdíl, možná o tom něco vím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.