Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si vydělat peníze

Od: dody® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den jemi dvanáct let a chtěl bycj jsi vydělat peníze nevíte jak? :)

výtka
Upozornění od administrátora 01. 08. 2011 15:29:46
poslední varování! další otázka se nemůže jmenovat "Děkuju všem co odpovědí"

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribrnak*
hodnocení

0x

Nauč se hrát na kytaru a jdi na Karlák

stoffi*
hodnocení

0x

za 2000 mi můžeš posekat trávník :)

1jara*

Ve Čtvrtek a v pátek jdeme na ten trávník!

olaf71*
hodnocení

0x

zkus podojit s kasičkou rodiče,prarodiče, tety,strejdy a ono se něco posbírá *placni*

kosak*
hodnocení

0x

Já v tvejch letech krad peníze rodičům, ale vždycky na to přišli, prodavačka mě napráskala. Teď už vím že kupovat si lentilky a platit za ně dvoutisícovkou, ve věku dvanácti let, nebylo příliš moudré.

A to jsem si vždycky připadal nenápadnej.

technikjirik*
hodnocení

0x

ten kdo ví jak vydělat peníze se o nápad hned tak nepodělí. To by dělal jen naprostý hlupák nebo naprostý cynik

buss
hodnocení

0x

Oficiálně nelze, cizí si to na triko těžko vezme, takže pídit se hlavně po rodině. Nějaké donášení nákupů, sbírání lahví, papíru, umývání oken na benzínce, s někým sadit v lese stromky, sběr něčeho na poli ... dívat se kolem sebe.

kosak*
hodnocení

0x

Nejjednodušší asi tten výkup rostlin >> yzop.cz/...

jaro, léto - kytky

léto - plody

léto, podzim - houby

podzim - žaludy, kaštany

petronius*
hodnocení

0x

Zdravím, rozjel se nový blog o vydělávání peněz.
Žádné klikačky, žádné emaily, žádné reklamy. Prosté inspirace, jak začít :)
Více na 100zpusobujakvydelatpeniz/...

hodnocení

0x

Je ti dvanáct a chceš si vydělat? Můžeš, máš to jednoduché. První si ušetři pár korun a v nějakém obchodě si dej inzerát, nestojí to moc, někde 20,-Kč apod. Nabídni starším lidem, že jim vysvětlíš a pomůžeš s počítačem. Nevíte si rady s počítačem? Poradím a vysvětlím. Budeš se divit, ale jestli dobře ovládáš PC, dostaneš nejen finance, ale i něco dobrého na zub. Ty získáš finance a starším lidem pomůžeš. Bude to parketa, která znáš. Předem rodičům řekneš, ke komu jdeš, rodiče ti jistě ještě poradí co a jak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]