Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
chci se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s obchodem kavaprazena.cz/.... Dostal jsem tip na kávu Nicaragua Fancy. Ale na heurece jsem nenašel nikoho jiného, kdo by to prodával. Znáte tenhle obchod? Ověřených uživatelů je tam celkem dost, ale i tak se chci zeptat tady.
0x
Trochu nepřesné přirovnání, ale představte si, že káva je jenom plod, jako třeba mandle, oříšky, olivy atd. Chci tím říci, že je to živá surovina. A káva se musí ještě pražit. I ti největší výrobci značkových káv mají obecně problém udržet svojí chuť, natož ti malí. Čerstvě pražená káva je super, pokud je ale udělána z kvalitní suroviny. Proto si myslím, že nemá cenu řešit jednotlivé druhy a značky, protože stačí jen špatné (a dlouhé) skladování a u stejné značky nebo odrůdy jste pak úplně někde jinde (jako např. u vína). A záleží hlavně také na přípravě. Chce to prostě hledat a zkoušet. A co se týče toho obchodu, tak neznám, ale mají svoji pražírnu a prodejnu, tak to asi umí. Můj typ - Majkafé Nižbor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.