Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrtulník na dálkové ovládání - zlomená vrtule

Od: helmut odpovědí: 7 změna:

Ahoj, dnes jsem dostal na Vánoce menší vrtulník od Silverlit, ale když jsem se učil létat, tak mi při jednom nárazuj upadla část vrtule. V balení je sice návod a sada na výměnu zadní vrtule ale o výměně hlavního rotoru se v návodu nic nepíše. Chtěl bych se zepata jestli s tímto modelem máte někdo zkušenost a nebo jestli někdo netuší, zda li se na to vztahuje reklamace, o čemž teda docela pochybuju.

Přidávám odkaz na vrtulník, ale předpokládám, že problémy a jejich řešení bude u různách značek podobné né-li stejné.

silverlit.com/...

Pokud někdo ví, kde koupit náhradní díly na tento vrtulník, tak by mi to moc pomohlo, jelikož zatím jsem nic nenašel.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x
S opravou neporadim. Reklamace se na to nevztahuje.

vlasatec*
hodnocení

0x
Rada pro příště, kupovat Rc modely tam kde mají i díly, silverlit není špatný jen ty díly jsou problém...
doplněno 24.12.13 23:49: Teď se dívám na ten odkaz, to máte nějaký dvoukanál to už se dnes snad ani nedělá, myslím že může jít do popelnice...
helmut
hodnocení

Vrtulník na obrázku není ten můj, jen ne nejvíc podobný , protože jsem stejný nenašel. Já mám 3 kanál (a,b,c) akorát přesně nevím na co jsou, jelikož v návodu to není.

sundej ulomenou vrtuli - to je první indicie, zda není vlepená a pokud půjde sundat oběhni modelářství. Možná tam sedne z jiného modelu.

mechan
hodnocení

0x

Jak jsem se na to díval, silně nevěřím tomu, že hlavní rotor někdo vymění na koleně. Spíš nějaká opravna hraček,a to bude pálka. Lepší bude možná prodat to na díly. A hned jsem zájemce, protože nám odešel motorek zad. rotoru. Ale možná jste už svou potíž vyřešili? Pak bych poprosil o info, zda máte návod, kde sehnat řešení pro mne...?

hodnocení

0x

Ahoj, mám naprosto stejný problém, ulomila se nám ta menší vrtule hlavního rotoru.. na netu jsem našel rotor na jiný model, ale přitom vrtule vypadá stejně..

prislusenstvi-k-rc-modelu/...

jenom ty ozubená kolečka tam nepůjdou muselo by se to předělat :( a do toho se mi nechce :(

máš nějaké info jak si to opravil nebo našel náhradní díly?

vlasatec*
hodnocení

0x
Do tohoto kousku bych už neinvestoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]