Nejste přihlášen/a.
rád bych se zeptal, zajímalo by mě, jestli jste v mém věku (17 let) zažívali spíše vážné vztahy nebo jste byli spíš na úlety.-.. Užít si
A, pokud to teda není otázka mocn a tělo :D V kolika jste se s někým vyspali a v kolika jste hledali něco vážného, v co jste věřili že vydří dlouho
0x
Dobrý den, odpovím Vám trochu jinak. Všiml jsem si, že nyní je trend, kdy velmi mladí lidé spolu žijí ve vztahu, jako starší manželé. Tedy, mladá slečna má doma v pokojíčku svého partnera, žijí partnerský život, zanedbávají kamarády a vystačí si. Zřejmě je to i o dnešní větší toleranci ze strany rodičů (nebo naopak jejich nezájmem). Toto dříve nebylo, ale nevím, zda je to dobře nebo špatně - jen je to jiné. Zdravím!
0x
Já mám pocit, že když je mladý člověk doma spokojený, užívá si. Když spokojený není, má tendenci zakládat si nový, lepší, domov a každý vztah bere jako zkrácenou předehru k manželství. Sní o domově, který si vytvoří, kde mu bude dobře.
Někdy se stane to, že si neuvědomuje, že současný domov dělá domovem i on. To, že se mu tam nelíbí svádí na všechny v rodině. Ale že je to tak i jeho zapřičiněním, to mu nedochází.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.