Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, odpovím Vám trochu jinak. Všiml jsem si, že nyní je trend, kdy velmi mladí lidé spolu žijí ve vztahu, jako starší manželé. Tedy, mladá slečna má doma v pokojíčku svého partnera, žijí partnerský život, zanedbávají kamarády a vystačí si. Zřejmě je to i o dnešní větší toleranci ze strany rodičů (nebo naopak jejich nezájmem). Toto dříve nebylo, ale nevím, zda je to dobře nebo špatně - jen je to jiné. Zdravím!
Já mám pocit, že když je mladý člověk doma spokojený, užívá si. Když spokojený není, má tendenci zakládat si nový, lepší, domov a každý vztah bere jako zkrácenou předehru k manželství. Sní o domově, který si vytvoří, kde mu bude dobře. Někdy se stane to, že si neuvědomuje, že současný domov dělá domovem i on. To, že se mu tam nelíbí svádí na všechny v rodině. Ale že je to tak i jeho zapřičiněním, to mu nedochází.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.