Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ulety/vazny vztah v 17

Od: petr1322 odpovědí: 5 změna:
Ahoj,
rád bych se zeptal, zajímalo by mě, jestli jste v mém věku (17 let) zažívali spíše vážné vztahy nebo jste byli spíš na úlety.-.. Užít si :))
A, pokud to teda není otázka mocn a tělo :D V kolika jste se s někým vyspali a v kolika jste hledali něco vážného, v co jste věřili že vydří dlouho :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, odpovím Vám trochu jinak. Všiml jsem si, že nyní je trend, kdy velmi mladí lidé spolu žijí ve vztahu, jako starší manželé. Tedy, mladá slečna má doma v pokojíčku svého partnera, žijí partnerský život, zanedbávají kamarády a vystačí si. Zřejmě je to i o dnešní větší toleranci ze strany rodičů (nebo naopak jejich nezájmem). Toto dříve nebylo, ale nevím, zda je to dobře nebo špatně - jen je to jiné. Zdravím!

hodnocení

0x

Já mám pocit, že když je mladý člověk doma spokojený, užívá si. Když spokojený není, má tendenci zakládat si nový, lepší, domov a každý vztah bere jako zkrácenou předehru k manželství. Sní o domově, který si vytvoří, kde mu bude dobře. ;) Někdy se stane to, že si neuvědomuje, že současný domov dělá domovem i on. To, že se mu tam nelíbí svádí na všechny v rodině. Ale že je to tak i jeho zapřičiněním, to mu nedochází.

hodnocení

0x

Upřímně řečeno jsem v 17 nezažíval žádné vztahy. Pak jsem se ve 24 letech oženil a letos nám táhne na 13. rok manželství.

lidus*
hodnocení

0x

Ještě mi 17 nebylo když jsem poznala manžela, jemu bylo 20 a jsme spolu 35 let. Věřit, že to vydrží sice můžete ale pravdou to být nemusí. Od kamarádky syn chodil s holkou ještě ji nebylo 15, jemu bylo 19, vzali se po 7 letech, měli dítě a do dvou let rozvod a každý jiného partnera.

kami95
hodnocení

0x

Většina lidí kolem mě máv tomto věku vztah..většina jsou vážné..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]