Nejste přihlášen/a.
Mam takový dotaz.
Proč nám nejde spustit facebook.com?
Celý internet nám jde,jde nám absolutně všechno,bez jakýchkoliv problémů,ale jinakmile najedeme na stránku fb,aby jsme jí spustili,zobrazí se nám (používáme google chrome) Oops! Google Chrome could not connect to www.facebook.com a potom možnost,aby jsme tu stránku načetli znova,ale pokaždé,když na ní klikneme,objeví s enám to samé,nevím,co se s tím děje,mohl by nám prosím někdo pomoct?
Děkuji.
No, ono v dnešní době už lze nastavit lecos. Třeba facebook od 14:00 do 16:00 a pak už útrum. I některý firewally tohle jistě dovedou. Naší generaci se ještě zamykala myš a klávesnice do skříně, teď už se všechno řeší softwarově. Radši se zkus nejdřív zeptat rodičů .
No, prozatím (jestli ti to tedy stále nefunguje) můžeš zkusit klasickou metodu RESTART PC Nepíšeš co máš za systémy ani verze prohlížečů, ale tímhle rozhodně nic nezkazíš. Čili restartuj a vyzkoušej facebook znova. V případě že ti to stále nepůjde a ani tvůj otčím v tom nebude mít prsty, budeme postupovat dalším krokem.
jo,vypadá to,že v tom prsty nemá :D a restartování už proběhlo včera..a potom večer se pc vypnul a byl vypnutej asi až do dvou hodin..jiná alternativa? =))
1) zkus si do lišty, místo facebook.com napsat tohle císlo: 69.63.189.16 (a odentrovat)
2) pak, pokud stále nepůjde, bych zkusil
>zkontrolovat PC antivirem,
>odstavit na chvíli firewall a odzkoušet to bez něho,
>smazat vsechny cookies z facebooku
>zkontolovat blocker reklam, jestli nějakej používáš, jestli jsi tam náhodou nepřidala i facebook
> pustit facebook přes tuto stranku (pro jistotu) anonymouse.cz/...
to věřim,ale když tam člověk má zálohovano přes 400 fotek,protože nebyla jiná možnost, a ještě k tomu když tam chodí všichni jeho kamarádi,co už pomalu ani neví,co je to ICQ,tak člověku to nedá a založí si ho no...
Zálohovat si fotky na FB? To snad ne. Opravdu? Já tedy se přiznám, taky jsem byl okolnostmi donucen si ho založit, ale okolnosti záhy pominuly a jenom má lenost je příčinou, že jsem ještě profil nesmazal. Osobně nevidím na FB nic moc pozitivního, připadá mě, že jeho význam je silně nadhodnocen. Kontakty s kamarády existují i jiné než FB a úplně mě dostává když jsem tam někdy četl "teď jsem přišel z práce a dám si kafe" a podobný. Proč tam tohle a podobný věci psát, to jsem nikdy nepochopil a asi nepochopím.
Jenyk to napsal dobře,pohodovej život bez FB,to je realita!co tam proboha všichni hledáte,je to úmor času a nebezpečí"!
popravdě se mi to taky zdá debilní zálohovat si tam fotky,ale jak už jsem psala,vážně nebyla jiná možnost,díky nelegálnímu windows nám začal krachovat pc a ještě k tomu nám odcházel net (chyba byla někde v routeru) ,vždycky šel tak na dvě minuty dokud nespadnul tak na dvacet minut..vypalovačku jsmeneměli a CD-rom nám stejnak nešel a flashka taky ne..a na jiný internetový adresy jsem se nezmohla to bylo na náš net v tu dobu moc komplikovaný..fb byla vážně jediná možnost,bohužel..nikam se jich ani tolik nevešlo...a neřikam,já fb taky osobně nemam ráda, i když to zní divně..připadá mi zbytečně moc návykovej u některých lidí a co se týče statusů,ty nepíšu..
důvod proč tam jsem jsou prostě především kamarádi a ted když fb nejde nemam k mnoha z nich přístup,nemam jak možnost s nnima komunikovat..spousta z nich už zanevřala jak na ICQ tak na LIde.cz a na jiný internetový stránky nechodí,to vim na 100%..a mobil v případě mých drahých přátel,taky trochu zaostává .D tak co mam dělat?
zprovoznit ten zatracenej fejsbuk!
jenyku. Já sám taky FB nepoužívám, nicméně tohle je poradna, byla zde položena otázka a tak se snažím odpovědět.
Já vím, měl bych odpovědět na co se tazatel ptal. Ovšem netuším kde je problém a jak to tu tak sleduju, není to jediný problém s FB, je jich víc. Ale jsem asi nějak na FB vysazenej, no.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.