Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodnota tohoto obrazu?

Od: yves07 odpovědí: 7 změna:

Má nějakou hodnotu tento obraz?Nalezen na půdě.

Děkuji

Hodnota tohoto obrazu?
Hodnota tohoto obrazu? #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami95
hodnocení

0x

Já bych řekla, že je duležitý hlavně autor..zkus rozluštit podpis a najít to na netu..

yves07
hodnocení

Jméno je R, Haugwitz...neuložila se mi tu fotka s detailem jména..na netu jsem nic nenašel..a je to originál

hanher*
hodnocení

0x

Hodnotu určitě má, a to od 1,- Kč až do? Kč.

Napište sem jméno autora, přibližný rok malby a můžeme se pokusit něco vyhledat.

hodnocení

0x

Tak to Vám tady asi nikdo zodpovědně neřekne, na to jste podal málo informací. Cena může být od několika desetikorun po několika desetitisíů (v extrémním případě i víc). Zjistěte autora (z Vaší fotky to není patrné), dohledejte si informace o jeho díle, o jeho osobě a proslulosti, porovnejte s cenami jeho další tvorby... Nebo zaneste obraz do galerie, kde Vám podají odborný posudek. Samozřejmě pokud je to originál, jestli jde o kopii, nemá smysl se tím zabývat.

hodnocení

0x

Já bych to na té půdě možná i nechala... Teoreticky, pokud se prokáže, je je autor potomek hraběcího rodu Haugwitzů, by to pro někoho mohlo být zajímavé jako kuriozita.

Ale mohu se samozřejmě mýllit, takto na dálku se posuzuje špatně.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Výsledek mého Gůglování je to, že ten R.R. Haugwitz je nějaká firma v Berlíně, co se zabývá uměním. Tak to, co tam píší německy nějak chápu. Ale, mlůžu se mýlit. Že by to bylo nějaké modré období?

hodnocení

0x

dovolím si sem dát velmi drze sebevědomou odpověď (přiznávám, že nepodpořenou odborným vzděláním, v posledních x letech už ani ne sledováním výtvarné scény, ale přesto):
pokud náhodou nejde o rané dílko nějakého velice renomovaného umělce (anebo vůbec známé osobnosti - ideálně ve spojení s tím, že i zachycený námět má nějaký hlubší smysl), finanční hodnota se blíží nule (a např. jakákoliv trošku větší částka získaná třeba na Aukru se dá považovat za uspokojivou)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]