Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mc donald´s nebo KFC?

Od: anonym12* odpovědí: 18 změna:

Dobrý den,vím že moc lidí tam nechodí,ale kdyby jste si měli vybrat tak do kterého?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

neo4440
hodnocení

0x
KFC , tam aspoň víš že to možná někdy vidělo kuře *smich*

hop®
hodnocení

0x

žádný

Opravdu, nechodím ani do jednoho, pouze v případě nouze na WC :)
Ale kdyby to bylo nutné, tak bych zvolil KFC.

foo*
hodnocení

0x

donald, všechno jsou to s**čky ale tahle mě chutná asi nejvíc

hodnocení

0x

je mi to jedno

Tak to vyjde na stejno.

majsterjoe*
hodnocení

0x

KFC kvuli palivym kridelkam.

MCD kvuli rychle chutovce jako burger, hranolky, cola nebo kafe (to maji velmi dobre a kvalitni)

martinaa*
hodnocení

0x

Mekáč. Známý přítele tam dovážel maso, takže vím, že pomluvy, jak je tam maso nekvalitní a podobně, jsou fakt jen pomluvy:). Zato v KFC kamarád často okrajoval plesnivá rajčata a okurky na salát...

A že tam moc lidí nechodí? My se občas zastavíme na drive, a vždycky vidím uvnitř dost lidí.

je mi to jedno

No tak neznamená, že když jsou nekvalitní suroviny v jedné pobočce, že musí být nekvalitní suroviny ve všech pobočkách.

vis*
hodnocení

0x

Doporučuji film.

daniell*
hodnocení

0x

KFC (více mi chutná,jezdím tam provádět pravidelný servis takže mám i nějaké slevové kartičky)

hodnocení

0x

KFC

Podle nálady a chutě. Ale častěji chodím do Mc Donalds, protože je hned u metra a když mám čas večer a nemám kam zajít, tak jdu tam.

bk*
hodnocení

0x

Burger King, nahradil u mě KFC, kde mi to přišlo horší a horší...

fisa*
hodnocení

0x

Studuji to a kdybych si vážně musel vybrat tak asi KFC a do Mc donalds by mě nedostali.

martinhajek*
hodnocení

0x
Občas jsem zašel do KFC, teď tu ale vietnamci provozují asijskou restauraci a tak chodím tam. Je toho víc, je to zdravější a za poloviční cenu.
;)

kfc
hodnocení

0x
Já raději KFC

hodnocení

0x

Burger king

Kdyz uz, tak Burger King. Ty jejich burgry jsou alespon citit po skutecnem grilovani.

hodnocení

0x

žádný

Chodím tam pouze v cizině. Takže na jídlo KFC, na kafe Mekáč.

ok®
hodnocení

0x

Mc Donald

mekáč

mmmooo
hodnocení

0x

KFC, ale mají tam stále horší a horší výběr :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]