Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrad z Ostravy?

Od: krkovicka* odpovědí: 5 změna:
Prosím,nevíte někdo jak se jmenuje hrad či zámek v blízkosti Ostravy?Jsou tam sošky schovaných čertů-6 a děti je hledají a hladomorna.Děkuji mnohokrát...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakubdeda*
hodnocení

0x

Není to Slezskoostravský hrad?

krkovicka*
hodnocení

To právě nevím.Jdu zjištovat.Kdysi mi o tom někdo povídal.Jsem teď s rodinou v Šumperku a chceme podniknout nějaký ten výlet.
jakubdeda*

Nemohla by to vědět babajaga?Myslím,že jsem někde tady na poradně četl ,že je z Ostravy.Ale přesně nevím.Jakub

petr41*
hodnocení

0x

Jelikož jsem z Ostravy,jde o Slezskoostravský hrad ze 13tého století.Nachází se na břehu řeky Ostravice a dojdete tam přes lávku od Výstaviště.Pokud jedete tramvají jezdí tam na Výstaviště linka č.9,10,11 a 14.

krkovicka*
hodnocení

Děkuji.Nejspíš to bude ono.Ještě jsem našla na vystavišti Sklep pohádkových strašidel.Ještě jednou děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]