Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
24.12. 2012 jsem pres aukcni portal Aukro.cz prodal zbozi, ktere jsem zakaznikovy odeslal 27.12. 2012. Zbozi si kupujicic vyzvednu 31.12. 2012 a teprve po 8 dnech tj. dnes, se mi ozval s tim, ze zbozi nefunguje a ze bych chtel odstoupit od kupni smlouvy v ramci ochranne 14 denni lhuty na vraceni penez. Moje otazka zni, je mozne aby toto po me pozadoval? Preci jenom 8 dni je 8 dni a ozvat se po takove dobe ... mi proste prijde divne. V kazdem pripade pokud by se tohoto domahal, neni tato 14 denni lhuta brana od uzavreni kupni smlouvy tj. od 24.12. 2012?
Zdravím,
zákazník na toto právo má. Lhůta (i pro bezdůvodné vrácení) je u zboží zakoupeného přes internet je 14 dnů od jeho převzetí.
Myslím, že to ale platí pouze v případě, že zboží prodáváte v rámci vydělečné činnosti např.jako podnikatel. Pokud prodáváte své soukromé věcí, tak nárok na odstoupení od smlouvy a vrácení zboží kupijící nemá.
Dobry den,
musim jako prodejce (pres aukro, nemam to jako vydelecnou cinnost) v pripade ze kupujici vraci zbozi a odstupuje od smlouvy do 14 dnu uhradit i cenu postovneho, ktere za nej zaplatil? Jde o to, ze pri koupi musel kupujici zaplatit za zbozi + postovne a balne a na vlastni naklady mi pak zasilal zbozi zpet. Jsem tedy povinnen vratit mu i onu castku za postovne a balne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.