Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak začít se stánkařením

Od: beruskavb odpovědí: 4 změna:

Ahojte, mam na vás prosbičku, chtěly bychom začít se stánkařením, kdysi jsem již jezdila - je to cca 10 let, ale nikdy na sebe, vždy jsem jen prodávala a o zboží a vše ostatní se starali majitelé.

Už bych chtěla být svým pánem, a ne se pořád někoho doprošovat. Chtěla bych jsi zřídit stánek převážně s dětským oblečením, muj manžel měl kdysi s hračkama a docela mu to vynášelo, ale mě je blížší to oblečení. Akorát nevím kde a jak sehnat levně zboží. Manžel vždy jezdil do velkoobchodu s hračkama, ale o žádném s oblečením nevíme, a co jsme koukali na internetu - bych si to nekoupila ani za tu cenu, natož to ještě prodávat dráž, by to nikdo nekoupil!

Pokuď se najde nějaká dobrá duše a podělí se o své veškeré skušenosti tak jí předem děkuji. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jindras*
hodnocení

0x

Dobrý večer,

provozuji s manželkou jeden velký e-shop s oblečením, obrat máme řádově 1500 měsíčně, zboží kupujeme od velkoskladů ze zahraničí za zajímavé ceny, kde a za kolik Vám mohu napsat na e-mail, tady NE. Rozhodně se vyplatí zainvestovat a kupovat toho vždy ideĺně jednu fůru aspoň za 250 000, pak se dá jít s velkoskladem na slušnou cenu ... představa koupím si z velkoskladu oblečení za 5000 czk a na stánku za 6000 prodám je naivní, velkosklady ve kterých se dá nasmlouvat slušná cena takové drobky neprodávají..:)

ertl
To nakupujete jednou za deset let? :-O
beruskavb
hodnocení

:) Maximálně 2* za 10 let .-)

beruskavb
hodnocení

Dobrý den :) bčas přeprodáváme i na aukru, když se nám zadaří přijít k něčemu za hubičku, měsíčně si tak většinou přivyděláme až těch 5000,- jak kdy no. Ale tam přeprodáváme i obrazy. 100.000,- do toho teď momentálně investovat nemužu, ale byla bych ráda za jakoukoliv radu. Děkuji. Mail: Beruska.v.b@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]