Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, mám problém letos se nedostanu na MS Superbike do Brna, jelikož jsem vášnivý sběratel programů WSBK a Grand Prix pořádajících v Brně sháním někoho z jižních čech nejlépe okolí ČB kdo by byl ochoten mi program přivést, určitě bychom se vyrovnali.
Ahoj to by bylo super, měl by být k dostání přímo na parkovišti u Automotodromu, ale nevím kolik se letos pohybuje cena loni stál 150, to bychom se určitě vyrovnali já jsem z Lišova a ještě zda bych mohl poprosit sbírám i kalendáře jsou to takové velké kalendáře a měl by si jmenovat Superbike 2012 a stojí také asi do 300, ale nevím jak se změnily ceny a zda bude k sehnání přímo na parkovišti, to by ses asi musel zeptat, ale loni jsem ho na parkovišti kupoval, mám na mysli hlavní parkoviště u hlavních tribun
ale nejlépe pokud se na závodech zrovna nemáš chuť podílet vyrazil bych zítra brzy z rána ať se potom nemusíš zdržovat v kolonách.v pondělí už je pozdě, už není k sehnání ani jedno. Byl by si moc hodný určitě bychom se vyrovnali. Díky moc
No nic z toho by problém nebyl, ale vyjíždíme v pondělí, a budeme tam do neděle, zítra bohužel se ještě nevyhrabem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.