Nejste přihlášen/a.
Podařilo se mi ho úspěšně nainstalovat a po počátečních potížích se zdá,že je skutečně přístup k jednotlivým stránkám rychlejší a příjemnější.Lze otvírat naráz několik oken a další drobné pozornosti od google.
JABRAKA
Používám Chrome od samého začátku. Přešel jsem z Firefoxu jen tak na zkoušku a zůstal u Chrome natrvalo. Operu občas otevřu, ale co Chrome má přepínání účtů, už ji také používám minimálně - hlavně na testování.
Pokud mám gmail, webová alba Picasa, dokumenty a kalendář Google, Reader, Google+, videa na YouTube není ani lepší řešení.
Ona opera která je plná funkcí a chrome který je prakticky bez funkcí(google doplnky) ale řádně progooglený..jsou prakticky dva nej prohlížeče..
Firefox či jiné jsou pomalé bud od výroby anebo je třeba zpomalit kupou doplnků aby to šlo používat...
Kdyby kdsi google nenalil do reklamy tolik peněz za banner na každem druhém webu tak by o mozzile dnes nikdo nevěděl..
Já mám Firefox a jsem s ním spokojená. Také jsem dlouho používala Operu, ta mi taky vyhovovala a vyzkoušela jsem i Safari. Google Chrome jsem odinstalovala kvůli tomu, že mi zabíral zbytečně moc místa v PC (166MB), zatímco u Firefoxu mám jen 33MB. A také mi Google často "padal", netuším, proč.
Ale tak každému vyhovuje něco jiného, hlavně, že jsme spokojení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.