Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Používá někdo prohlížeč Google chrome?

Od: jabraka* odpovědí: 12 změna:

Podařilo se mi ho úspěšně nainstalovat a po počátečních potížích se zdá,že je skutečně přístup k jednotlivým stránkám rychlejší a příjemnější.Lze otvírat naráz několik oken a další drobné pozornosti od google.

JABRAKA

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já tedy jsem zapřísáhlej Operista, používám Operu již drahně let, mám ji již vyladěnou k obrazu svému. Firefox mě nikdy neseděl, Chrome jsem vyzkoušel, vcelku dobrá záležitost, možná bych si na něj i zvyknul, ale jelikož mám v Opeře i poštu a tu Chrome nemá, takže já jsem zůstal věrný Opeře.

mutozen*
hodnocení

0x

Já už dávno

hodnocení

0x

Používám Chrome od samého začátku. Přešel jsem z Firefoxu jen tak na zkoušku a zůstal u Chrome natrvalo. Operu občas otevřu, ale co Chrome má přepínání účtů, už ji také používám minimálně - hlavně na testování.
Pokud mám gmail, webová alba Picasa, dokumenty a kalendář Google, Reader, Google+, videa na YouTube není ani lepší řešení.

e250td*
hodnocení

0x

I když na ..ohnivou lišku..nedám dopustit,tak musím uznat,že chrom je v určitých věcech lepší,hlavně bývá rychlejší . Na svým compu mám oba, a spokojenost .

solenza*
hodnocení

0x

Otevírat více oken naráz umí i Opera. Jinak Google Chrome taky používám a je dobrej. Škoda že neumí nastavit rychlé volby, jako Opera. Proto používám oba.

onkys
hodnocení

0x

toto není problém,s kterým by se dalo něco dělat!tohle je jen neco jako recenze!co to meleš?diť to ví každý amatér,že je google chrome pohodlný!(tomuto přesně se říka totální retardace...)

stafan*
hodnocení

0x

Jabrako doporučují. Podle mne je i rychlejší než Firefox.

hodnocení

0x

Ona opera která je plná funkcí a chrome který je prakticky bez funkcí(google doplnky) ale řádně progooglený..jsou prakticky dva nej prohlížeče..

Firefox či jiné jsou pomalé bud od výroby anebo je třeba zpomalit kupou doplnků aby to šlo používat...

Kdyby kdsi google nenalil do reklamy tolik peněz za banner na každem druhém webu tak by o mozzile dnes nikdo nevěděl..

naihonn*
hodnocení

0x

Mám firefox, ale už tu bylo řečeno, kdo to přežene, dokáže si ho doplňkama pořádně zaneřádit. A Chrome je na něco opravdu lepší. Tyhle dva opravdu stojí za to mít dohromady. Ostatní jsou podle mě pořád pozadu. I když samozřejmě není horší možnost než IE. :0)

joshua*
hodnocení

0x

Používám Chrome od začátku. Je rychlý, praktický. Zkoušel jsem Operu ale tam je na mě moc nepotřebných vymožeností. Firefox - nejpomalejší prohlížeč co znám. Než se otevře stránka jdu si uvařit kafe.

petr41*
hodnocení

0x

Já používám prohlížeč Internet explorer.V clku je mi to vlastně jedno zda Opera,Google chrome nebo Mozzila.Hlavně že to jede ne?

leela*
hodnocení

0x

Já mám Firefox a jsem s ním spokojená. Také jsem dlouho používala Operu, ta mi taky vyhovovala a vyzkoušela jsem i Safari. Google Chrome jsem odinstalovala kvůli tomu, že mi zabíral zbytečně moc místa v PC (166MB), zatímco u Firefoxu mám jen 33MB. :) A také mi Google často "padal", netuším, proč. *nevi*

Ale tak každému vyhovuje něco jiného, hlavně, že jsme spokojení. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]