Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký telefon je asi nejlepší

Od: mimonicek odpovědí: 6 změna:

Chtěl bych se poradit potřebuji si koupit nový telefon do jakého byjste šli vy nebo s jakým jste nadmíru spokojený,popř můžete mi dát vědět i jaký byjste si už nekoupily a proč dk

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus si projít katalog mobilů, je tam i možnost srovnání podle technických parametrů a vybavení:

mobilmania.cz/...

Osobně bych volil jako operační systém telefonu - Android a výrobce buď Samsung nebo HTC

martinaa*
hodnocení

0x

Kupuji vzdy zasadne jen Nokia. Mam relativne dobre zkusenosti i se Sony Ericsson, zklamala me Motorola, Samsung nebo Siemens. Za me volim Nokia N95:)

black*
hodnocení

0x

Zdravím , já mám už asi pátý Sony Ericsson , se všema sem byl spokojený , ani jeden se mi nikdy nepokazil , momentálně mám Xperii x10 , má krásné fotky , natáčení v HD , Operační systém Android , má Wifi takže pro mě internet není problém a užijete si sním i celkem dost zábavy *palec*

doplněno 21.07.11 22:12:

Doplním 8mpx fotoaparát :)

cepagis*
hodnocení

0x

To je těžké - otázku musíte víc specifikovat, je to jako chci koupit auto, dům, který je nejlepší? Každý máme jiné nároky - hodně mladý člověk bude chtít "hudební" telefon, student využije wi-fi, manažer "úkolovník", synchronizaci s PC, qwerty klávesnici, slečna nějaký doplněk do kabelky, babička co nejméně funkcí a co největší tlačítka... Takže nejdříve si rozmyslet, co chci - konstrukci (klasika, dotykový, qwerty, véčko), funkce (wi-fi, gps, OS, rozlišení fotoaparátu), cena ... předpokládám, že odesílat a přijímat sms umí dnes všechny:-D

jkr®
hodnocení

0x

Určitě nekupova Nokia E72, vlastním ho a je to asi nejhorší telefon, resp. SW, který ho ovládá je katastrofa.

Po mých zkušenostech si kupuji věci, které fungují, i když jsou dražší.

Čekám na nový model iPhone, který asi vyjde letos. Uvidíme, jaké budou první ohlasy. Určitě jsou dobré i modely od HTC, chce to si pročíst recenze.

Obecně platí, co se používá nejvíce má většinou největší podporu, tak se případné chyby vychytají, protože je velká komunita uživatelů a nadšenců a koneckonců i firem dodávajících příslušenství k telefonu.

Záleží na co telefon chcete.

Já jsem třeba fotograf, tak preferuji kvalitní kameru a SW, který ji ovládá.

Na telefonování a SMS používám Nokia 6021 za korunu a funguje super.

mimonicek
hodnocení

Děkuji ale ,co říkáte NOKIA N8-má ji někdo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]