Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radioaktivní hříbcí

Od: stafan* odpovědí: 7 změna:

Babajaga machruje bo má hezčí, ale ty jsou také radioaktivní...

doplněno 20.07.11 21:14:

...

Radioaktivní hříbcí

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Stafan,to je ostuda,ukazovat takovou špínu!

JABRAKA

Radioaktivní hříbcí #2
mdulik

Hlavně že už konečně rostou!*pivo*

stafan*
hodnocení

Jabrako a proč? První foto a potom drbání . Kdyby už byly v kastrolu, tak dejme tomu.

Pretoze huby sa cistia pred vlozenim do kosika, hned pri zbere.

stafan*
hodnocení

Vlado, určitě mate pravdu, když je budete sbírat někde po horách. Já je ale sbíram (dá se říct) na zahradě, tak nevidím důvod proč bych je měl čistit na místě, když to mám domu par kroku. A to víte, že se netáham s košem a nožem. Buď sundam čepici, a když jich je něurekom, tak třebas košili.

hodnocení

0x

No tak dobře, no. Uznávám, že máte taky pěkné.

*smich*ale stejně si potají myslím, že ty moje byly hezčí.*haha* Nakonec, se všemi se stane stejně jen to jediné a skončí na stejném místě... Jaga.

stafan*
hodnocení

Jago, vždyť přece přiznávám, že mate hezčí*modla*, kritiku jsem také sklidíl velikou. No jo, ale když je potom očistím vapkou, tak už nejsou tak pohledné.*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]