Nejste přihlášen/a.
Tak to potřebujete asi nějakého chlapa s poruchou osobnosti.Nějakého psychopata.Nejlépe s narcistickou poruchou ososbnosti "okořeněnou" trochu,řekněme,borderline syndromem...
Doporucuji si precist knizku Mokra naruc leta, kde je snad uplne stejny pribeh. Holka, co touzi byt milovana, a chronicky devkar. Nejdrive si do oka nepadnou, on ji provokuje, ona ho nesnasi, pak se provokuji navzajem. Ona zjistuje, ze je vlastne strasne pekny a rika ji pravdu, nemaze ji med kolem pusy, a zacina na nej menit nazor, on ji zacne davat kvetiny a nadbihat ji. Ona je rada, ze si ji vsima, nedbaje varovani ostatnich. Pak ji svede, vyspi se spolu a pote se k ni zacne chovat prezirave a provokativne jako na zacatku. Pote hlavni hrdinka odjizdi domu.
Je to podobne?
Děkuji za doporučení. Až na to, že nejsem naivní, netoužím být milována a jsem podobná mrcha jako většina děvkařů a nebyla jsem svedená, tak ano ...nepředpokládám, že ho ještě někdy uvidím, ani, že je on takový Don Chuan, jak ze sebe dělá, ale je mi smutno...asi nějaká euforie z dovolený oproti šedým Čechám...
Neni nahodou, ze vetsinu holek pritahuji sebevedomi, drzi, notoricti devkari.Ti, za kterymi musi prilezt samy. Tihle kluci jsou jen na pobaveni a honem dal, zamilovat se do nich byva pro holku katastrofa
Z Vaseho postoje vsak citim, ze Vam nejde o vztah jako takovy... ale spise o vycisteni hlavy a dokazani si, ze na to jeste mate. Jak jste psala, zamilovana nejste. On totiz nejaky kluk, ktery by Vas miloval, Vas vidi jako uzasnou bytost, samozrejme pro nej budete krasna a nejlepsi. Tudiz lichotky, kytky, castecna oddanost. Chcete dobyvat - ale nechcete lichotky (pritom sama soudite, ze si muzete vybirat, takze sereda asi nebudete)... takze mi neni jasne, jak chcete byt dobyvana (snad ne tim drsnym frajerskym stylem "hozeni do travy a jde se na vec).
Nevím přesně jakým způsobem chci být dobývána, vím, co mi vadí a to, když mě kluk zbožňuje a plazí se a vím, že ho mám jistého...možn hození do trýávy by byl pro mě lepší způsob, je pro mě daleko snesitelnější, když mi kluk řekne, že mám hnusný třeba nohy, než když poklonkuje a zbožňuje...ale nejsem normální, svým způsobem
Vy vedle sebe sebestredne hovado... nez mileho fajn kluka, pro ktereho budete ta jedina. Samozrejme je to Vase volba, nijak ji nezpochybnuji, ovsem s takovou budeme mit tezko normalni vztah a zivot celkove. Mezi laskou, peci, uctou a milovanim - a plazenim se u nohou, poklonkovani, je strasne velky rozdil. My jsme s pritelem na stejne urovni, ani jeden z nas se pred druhym nijak neplazi, nevtirame se, presto se milujeme a rikame si "miluji te, slusi ti to, jsi nadherny/a" a podobne. To by melo k laskyplnemu vztahu patrit
chudak tvuj budouci manzel maloktera to prizna ze je mrcha snaz si do budoucna hodne hodne uzit a potom byt spokojena zena muzii detem je to velke stetesti mit spokojenou rodinu svoji nez ji bourat jinym maminam hodne stesti jsi mladounka mas to pred sebbou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.