Nejste přihlášen/a.
Přijměte ode mne přání klidných Vánoc a krásného a zdravého nového roku. Jsem ráda, že jsem mezi vámi. Vždycky, vždycky jste mi poradili a já vám za to děkuji. Jsem ráda, že existujete a ač se to většinou říká v amerických filmech a u nás to nějak zaníká, říkám - mám vás ráda a věřte, že je to od srdce. Neznám vaše tváře, neznám skutečná jména, ale vím, že mi pokaždé pomůžete. Děkuji. Jarmila
Jarmilko, i Vám krásné Vánoce a v novém roce - více pohody, spokojenosti, štěstí, zdraví a hlavně štěstí na lidi, protože to je také hodně důležité. Tváře nejsou důležité, ani jména..Důležité je, že víte kam se máte obráti a doufám, že se zde budeme všichni potkávat a pomáhat si i nadále...Kapka naděje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.