Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztahy,vážný vztah a dítě

Od: pavel1988* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den jmenuji se Pavel je mi 23let a měl bych takovou prosbičku jestli byste mi nějak mohli poradit,Před rokem jsem měl vážný vztah s holkou která se jmenovala Veronika,normálně jsme spolu bydleli všechno v pořádku,pak jsme se jednoho dne rozhodli jít do svého bydlení,jenže tam nastal kámen urazu,já asi na to nebyl duševně i psychicky připravenej a po týdnu jsem se odstěhoval ke své matce zpátky domů. Do dneška mě to moc mrzí. Hodně jsem na tu svojí žáril,protože ona je hrozně vyzývavá,řekl bych že dokáže dobře manipulovat s lidmi a jakmile vidí že člověk na ní žárlí apod tak se v tom vyžívá čeká na vhodný okamžik. Rok jsme spolu nebyly já měl dvě vážné známosti. Nedávno jsme se ale dali opět dohromady,ani nevíte jak mi bylo fajn takové růžové brejle opět,ona ta veronika taky mě za ten rok co jsme spolu nebyly taky měla nějaké vztahy. a z jednoho vztahu jí hold zůstalo dítě,momentálně je v 6měsíci těhotenství a já se jí budu snažit pomoci. Jen chci poradit jakto vidítě vy jestli je to možné i po roce znovu být s holkou na které mi opravdu záleželo i když jsem příšerně žárlil a v podstatě ona dělala i naschvály abych žárlil,musím se prostě asi smířit s tím že jiná nebude,že flirtovat s chlapama bude ale nevěrná to snad né! S tím dotyčným s kterým je těhotná s tím se už nestýká tedy doufám a i kdyby on má na to právo když je otcem toho dítěte. Děkuji vám mockrát za odpovědi. Jen chci prostě poradit jestli je možné mít znovu s ní dobrej vztah i přesto všechno že jsem citlivka a ona je taková extrovertní typ holky prostě jde přes mrtvoly a asi bych neměl dělat chyby ty které občas dělám,když jí volám apod,kde jsi v kolik přijdeš,je tam někdo s tebou,kdo tam je atp asi něco bych měl i já u sebe změnit nechci jí protentokrát už ztratit i když je těhotná s někým jiným ale ona sama mě chtěla,nedávno mi napsala když jsem ještě měl vztah s bejvalou tak mi psala že si na mě počká. mějte se hezky a čekám na vaše odpovědi děkuji vám všem.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

A jste si jistý, že chce Veronika opravdu vás, nebo jen otce pro své nenarozené dítě? I slepované vztahy mohou fungovat. Jenže ve vašem případě mi to tak připadá, že děvčica potřebuje chlapa pro svoje budoucí dítko a vzpomněla si na vás. Během roku, co jste spolu nebyli, stihla dle vás několik vztahů a navíc počít dítě. Mně to nepřipadá jako příliš zodpovědné jednání. Ale jen hledání vztahu za každou cenu.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Pavle, každý má svůj styl chování. Ona bude asi do smrti extrovertka, která se ráda baví a je "vyzývavá", vy budete asi do smrti žárlivec. Na to, abyste to OBA změnili, je důležité na sobě velmi pracovat a většinou se to nepovede.

Jaký má ona vztah s otcem toho dítěte? Jste vy připravený vychovávat CIZÍ dítě? Nezlobte se, ale když po týdnu společného bydlení zbaběle vypadnete z bytu, co budete dělat s cizím dítětem?

hodnocení

0x

Kazdy ma povahu jinou a kazdemu vyhovuje neco jineho.

Ona zapiska, Ty pribehnes, podrbe Te za uchem a budes stastnej jako blecha.

Pokud Te to tak vyhovuje, nevidim zadny problem, ani duvod, proc ve vztahu nepokracovat.

lidus*
hodnocení

0x

Pavle dobře si to rozmyslete, pak už totiž bude trpět i to dítě a pokud ho adoptujete tak to budete právě vy kdo na něj bude platit i když Veronika uteče. Ve 23 letech bych se osobně od tohoto vztahu držela raděj dál.

hodnocení

0x

Všichni předřečníci mají pravdu. A já se jenom zeptám: co na to říkají Vaši rodiče? Domnívám se, že se vyplatí věřit jejich názoru. Oni vidí (díky zkušenostem) všechno, co Vy nemůžete nebo i nechcete vidět. Prohlédnete až za nějaký čas, a to už můžete v nevyhovujícím vztahu vězet po krk.

Jetli jsou rodiče toho mínění, že Vaše přítelkyně měla jenom smůlu, ale jinak je to slušná a spolehlivá žena a máma, klidně do toho jděte. Splést se mohou i rodiče, to je pravda, ale přece jenom mají asi o 30 let víc zkušeností s lidskými povahami než Vy.

doplněno 20.07.11 17:48:

Proč Vás proboha zajímá, když jí telefonujete, kdo je tam s ní? O čem se to chcete ujistit? Tohle nemůže fungovat.

jakubdeda*
hodnocení

0x

Napíšu jen můj názor,nebot ještě nemám takové zkušenosti.Vy se chcete smířit s tím,že vaše holka bude stále flirtovat s jiným chlapem a doufat,že nebude nevěrná?Tak to můžete také doufat celý život nebo dokud vám to někdo nevyslepičí.Je vyzývavá ,dělá ji potěšení vás trápit,jde přes mrtvoly.Tak sedte doma,pečujte o dítě,to za nic nemůže a jí nechte chodit za chlapama,vždyt je atraktívní nééé.Jednou zjistíte,že je pryč a vy jste najednou osamělí táta cizího dítěte.A ona si bude užívat.Můžete doufat,až se vybouří,že se k vám zase jednou na chvíli vrátí,než jí přestanete bavit.A pročpak si ji nevezme otec dítěte?Je vám 23let a chcete žít v takovém nejistém vztahu.Nedělejte ze sebe hnupa.Nevím co stále kluci mají na atraktívních,vyjímečně krásných,bárbínách a já nevím co ještě.Netvrdím,že hezké holky jsou všechny špatné a hloupé,ale vědí,že to je u nich přednost a zneužívají toho.Znám hodně holek uplně obyčejné,nejsou škaredé a jsou príma.Znám také holky, které jsou jak manekýnky a myslí si ,že dostanou každého kluka,že je žádnéj neodmítne a můžou si vybírat.Já být ve vaší situaci,tak bych utekl a našel si jinou.Jen můj názor, ju?Jakub

hodnocení

0x

Všichni mají pravdu. Já jen položím doplňující otázku. Za poslední rok jste měl dva vážné vztahy? Fakt? :D Kdopak ví, jaký je váš pohled na vážnou známost. Co to je? *sok* Jakože, mamko kup kvasnice na svatební koláče?

martinaa*
hodnocení

0x

Chcete-li i muj nazor, je zde: Slecna se vydovadela s jinymi, nyni je tehotna, bez pritele a zazemi. Veeelkou nahodou se s Vami da dohromady a verim, ze predpoklada, ze dite i ji budete zivit. No, myslim, ze ze sebe delate radneho blbce. Nejde o dite, ze je cizi, jde o jeji pristup. Ja jsem taky hodne extrovertni, nejsem skareda, jdu si za svymi cily - a zajemcu mam dost, ackoli nejsem typ minisukynky, podpatku a vyrazneho makeupu. Ale miluji sveho pritele, nemam potrebu v nem vzbuzovat jasousi falesnou zarlivost a nehledam pobaveni tim, ze flirtuji, abych si neco dokazala. Nezlobte se, ale podobne husicky, co vyzyvave flirtuji a pohravaji si s muzi - a povazuji to za stredobod sveta, se proste nezmeni.

nebrecholka1

Pavle utíkej od ní nebude to fungovat potřebuje jen sluhu pro své dítě ,najdi si hodnou holku-založ si kvalitní vztah,jestli to neuděláš -později dáš vsem tady zapravdu!To ,že bude randit z jinými a ty budeš hlídat to je přímo jisté,připrav si hodně kreditu...nervů...

pavel1988*
hodnocení

0x

Moc vám všem chci poděkovat za vaše odpověďi a můžu jen říci měli jste pravdu,vůbec to nefungovalo a udělal jsem akorát ze sebe blbce. Kterej jen byl na to abych uklízel apod. Ted jsem konečně štastnej že mám moc hodnou přítelkyni kterou moc miluji to se vůbec nedá porovnat. Asi jsem šlápl do louže,ale tak přeci jenom člověk chybuje,myslel jsem si že po roce když se uvidíme tak se třeba ty city obnoví ale jak bylo vidět to bylo asi jednodenní euforie a pak to opadlo a stejnak ona měla v záloze toho svého ke kterému nakonec se opět asi už po 10té vrátila takže tak. Takže ještě jednou děkuji vám moc všem za vaše dobré názory apod díky Pavel.

jakubdeda*

Děkujeme, že jste se ozval a dal vědět, jak to funguje, spíš nefunguje. Tak at máte ten druhý vztah lepší a hlavně moc nežárlete,nekontrolujte stále po telefonu, ale důvěřujte si navzájem. Myslím si, že mohu za ostatní zde v poradně poděkovat, že jste dal vědět. Jakub

missulle*
hodnocení

0x

Zajímavé články o vztazích najdeš zde atraktivni.cz/... , třeba nějaká rada v nich pomůže :(.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]