Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je mi 14 let a za měsíc 15. Ve škole se mi strašne líbí jedna holka, je pěkná, má smysl pro humor, prostě nač si vzpomenete to ona má. Snad jsem se do ní i zamiloval! Nedokážu na ní přestat myslet. No, k věci... prostě jednoho dne jsem se s ní začal víc bavit a prostě jsem podlehl, je prostě pro mě ideální a nedokážu nic jiného, než na ní myslet. No a rozhodl jsem se, že se s ní začnu více bavit, inu prostě zapůsobit, aby něco z toho bylo. No a dařilo se (z mého pohledu), než se přichomejtl jeden můj kámoš (teď už bejvalej kámoš), prostě se tam začal motat, mě odstrkovat a začal jí balit. A teď mám konkurenci... tak jsem si s ním promluvil a dopadlo to hádkou, až skoro rvačkou a nemluvíme spolu. Je strašně dotěrnej atd...
No a snažím se nad ním vyzrát a zbalit jí sám. A dařilo se... vypadalo to, že jsme na dobré cestě, ona se zajímala o mě, ale já zase oni. Když už to bylo v tom nejlepším, tak jsem jí řekl, že je perfektní holka, nádherná, smysluplná... prostě nemám slov. Ona mi řekla něco podobného a zase se dostáváme k tomu "protivníkovi".
Jednou jsem se neudržel a řekl jsem, že jí miluji a jestli by se mnou nechodila... a vtom mi řekla, že jsem bezvadnej kluk, ale že není na vztah připravena a až bude, tak mi dá vedět...
Pochopil jsem to, ale je to už několikátý měsíc, co mi připadá, že je připravená až dost... zato ten můj konkurent se mi tam motá a mě to štve. Furt si s ní píšu, ale jen tak kamarádsky a připadá mi, že to chabne.
Naposledy jsme hráli flašku (snad víte co to je ) a padlo to na ní a zrovna na pravdu... a otázka byla, zda by se mnou chodila a její odpověď byla ta, že se na mě podívala a řekla: "ne". V tom jsem se strašně naštval a vše jsem vzdal
Nikdy neměla kluka, což je mi divný...
Nevím jak dál, už prostě to vzdávám a nechám jí plavat... je to zbytečné, ale když si to přeberu v hlavě, tak jí nedokážu pustit...
Poraďte jak dál, co mám dělat, jsem v koncích...
Díky moc za rady
Začnu od zadu. Příteli Ty nejsi v koncích,ale na začátku.
pokud Tě nechce ať už z jakéhokoliv důvodu,netlač na pilu a nech ji na pokoji.
Pamatuj že pro jedno kvítí slunce nesvítí.
Je Ti 14,tak co řešíš?Mít svůj rozum a Tvůj věk,to by bylo něco. Žij a užívej bezstarostného mládí.Zestárneš ani nebudeš vědět jak.
Veselé vánoce.Honza.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.