Nejste přihlášen/a.
Zde prosím hlasujte pro značky myček, se kterými máte pouze dobré zkušenosti a chtěli by jste doporučit
doplněno 15.07.11 08:20:A klidně můžete i dopsat čemu se při výběru vyvarovat a co vyhledávat
Já nedám dopustit na myčku Baumatic BFD 66 W, kterou máme. Jinak nedávno jsem viděl myčku Whirlpool se spotřebou vody jenom 6l. Takto malé spotřeby Whirlpool dosahuje uložením vody z posledního oplachování do spediální nádobky v myčce a tu pak použije při následném mytí jako první vodu na předmytí. Myčky Bosh a Siemens mají vrchní přihrádku na příbory místo košíku, to je také zajímavá vlastnost. Vybrat správnou myčku není jednoduché.
Bosch.
Mam Siemens a jsem spokojena. Hlavne tedy se zasuvkou na pribory, diky niz se vejde do mycky vic nadobi. Pokud ma clovek moznost pripojit mycku na teplou vodu, pak bych vybirala tu, ktera to umoznuje, protoze je to velka uspora energie. Neni treba moc programu, ja vlastne pouzivam jen jeden. Zbytecna mi prijde funkce polovicni napln.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.