Nejste přihlášen/a.
Zajimalo by me, jestli se v dnesni dobe vubec vyplati koupit knihu? Dneska jsem nasel na internetu stranku s milionama knih, ktere se daji cist zadarmo Samozrejme se ale musite zaregistrovat
openlibrary.org/...
Nevím, jestli se knihy v budoucnu budou tisknout, nicméně já osobně pro čtení preferuji knihu tištěnou. Líp se mi čte I když tedy pravda je i to, že v počítači se knihy líp uskladní, než v knihovně
Osobně doufám, že se knihy ještě dlouho tisknout budou. Neumím si představit nic lepšího než když vezmu knihu do ruky a posadím se s ní do křesla. V zimě k ní pěkně chutný, teplý čaj... Naprostá pohoda...
Čtení na PC mě nebaví. Bolí mě z toho oči, takže nedokážu dlouho číst, navíc neustálé překlikávání stránek... není nad klasické zašustění papíru
Niklíku, nadpis je jiný a vlastní otázka je také jiná.
Jestli se knihy budou tisknout - asi čím dál méně, protože mladší generace vše čte na počítači z internetu. A v podstatě obsah bude zadarmo a zaplatíme pouze "špinavý počmáraný" papír, který nám bude doma "překážet", nedejbože když budeme nuceni se stěhovat!
Jestli se vyplatí koupit knihu - asi je to investice, která se v budoucnosti vyplatí, protože knihy vymizí,..
To, co jsem napsal není moje přání - je to bohužel pravděpodobně realita následujících let...
To nikdo neví, ve které budoucnosti. Ale na monitoru si číst literaturu? A pak jak kvalitní knihy jsou ke stažení? Kdo se tím živí své prachy nedostane, pokud by se za čtení neplatilo, takže ten nemá zájem. Objeví se pisálkové a to, co je už mimo autorský zákon. Psanou knihu si kopírovat? Z intu není problém, 1x se stáhne a a pak nakopíruje. Ale zajímavé pasáže z tištěných si skenuji, dnes opisovat? Za našich školních časů být taková technika ... No a představte si nějaký kolaps, elektřina a j. a kde ta technika bude ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.