Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznáte nějakou podbnou hru jako..?

Od: matex* odpovědí: 8 změna:

Neznáte někdo podobnou hru jako dead space 2, fear, metro 2033? Něco stašidelného :D

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

www.google.com -> hororove+hry

ale ušetřím ti tech pár kliků : horror.cz/...

Jinak co jsem prošel pár diskusí ( www.google.com -> hororove+hry+diskuse )

Tak nejoblibenejsimi se na vsech diskusich stavaji:

Amnesia, Far Cry (pozdejsi levely) , Silent Hill, Bloodline, Penumbra a dalsi...

Trochu jsem te nasmeroval, ted hledej sam :)

ac
hodnocení

0x

mě bavila Area 51 :) nebo left for dead 2 :)

tomasgulas
hodnocení

0x

Jak psal přede mnou, je jich hafo. Ono se za hororové hry dají považovat i hry typu Survival. Tzn. Alone in the Dark, Resident Evil, Silent Hill. Pokud bys ale chtěl tipa na něco staršího a bombastického, tak si sežeň Phantasmagorii (7CD - adventura) anebo Elviru :) Ale to už jsme pomalu v počítačovém pravěku...

matex*
hodnocení

radši něco novějšího z dobrou grafikou atd. :)

tomasgulas

Ber to ale z jiné stránky, zažil bys několikanásobný horor s jedním produktem! První horor: Instalace, 2 horor: Grafika a presentace 3 horor: Hraní :-D

Já už hry nehraji, ale ta Amnesia je prý docela masakr...

14.06.11 22:03

*smich**palec**smich*

ac

s lepší grafikouu je Area 51, fear 2, dead space 2, nebo třeba SAW game *ua*

jvsl*
hodnocení

0x

První Aliens vs. Predator asi rok 1999. Kolikrát jsem se musel odejít od PC, abych se uklidnil. Samozřejmě hra za člověka. Okamžiky kdy je kolem tma a vy slyšíte, že je tam někde facehunger a vzápětí ho máte na ksichtu se nedají zapomenout. Levely plné vetřelců, které počítač generoval náhodně. Nešlo stát na místě a střílet je postupně. Tady byl nutný pohyb. Další díly už měly do té atmosféry daleko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]