Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím se živíte?

Od: arakaar odpovědí: 14 změna:

Jan tady čtu vaše rady, zajímalo by mě, čím se živíte, jaké jsou Vaše povolání. Já jsem zahradník :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomibender*
hodnocení

0x

Já jsem profesionální onanista. Něco jako Barbar Onan.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Vrah byl taky zahradník. Já si myslím, že ti co o to stojí, toho vědí o svých kolezích zde na poradně poměrně dost a nemám potřebu se svěřovat někomu, kdo tu vystupuje pod 14 nicky. Ale třeba se někdo, kdo tu potřebu mít bude.

hodnocení

0x

Když se někdy koukám na pořad taxi, tak jak Absolonová po 5. otázce na ty soutěžící vypálí otázku : Čím se živíte? Tak si představuju, že jí jednou někdo řekne : Vykrádám auta, nebo : Kradu kabelky, nebo : Prodávám drogy...

jabraka*
hodnocení

0x

Zahradníkem být,není špatné zaměstnání!

Moje dcera i se zetěm tímto zaměstnáním docela dobře uživí svou početnou rodinu.Dokonce si při tvrdé každodenní práci oba dělají ještě vysokou školu.

JABRAKA

paw*
hodnocení

0x
Ja se zivim chlebem se soli a vodou. A nekdy si na chleba neco dam.

Takže vězeň nebo důchodce?

paw*

Jsem veznem mych tuzeb ;)

uska*
hodnocení

0x

Lidé se obyčejně živí prací pokud nejsou na sociálce. A čím se živí tazatel?

Nejspíš trávou, kozel zahradníkem. *smich*

jirinabohdalova
hodnocení

0x

mě živí peníze:) ----akcie-----

kami95
hodnocení

0x

Prodejem..

martin1965*
hodnocení

0x

To je docela logická otázka, nad kterou se dost často zamýšlím, anonymita internetu je bezbřehá, a každý si může psát, co mu na srdci leží a nikdo další neví, co je zač a jestli jsou jeho názory podložené např. nějakými zkušenostmi a tak podobně. P.S. taky to neřeknu.

hodnocení

0x
Čichám lepidlo a na volné noze vyrábím papírové draky

daniell*
hodnocení

0x

.. já myslím že to není špatná otázka, navíc naráží přímo do černého. mám tušení že se tu jednou řešilo aby uživatelé měli v profilu krom jiného i obor povolání aby člověk věděl jestli je to třeba technik nebo jen člověk co se domnívá že by to tak mohlo být. Škoda že jste tento podle mě celkem dobrý dotaz pohřbily tak rychle ... no už jdu stejně s kytkou po funuse...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]