Nejste přihlášen/a.
Ahoj, byli jste v ZOO Brno? Jak se Vám tam líbilo?
V sobotu tam jedeme i s naší Yorkshirkou
Vladimír
Bydlím v Brně- Bystrc do ZOO to mám jednu zastávku šalinou a tak 2x do roka ji navštívím. Jsem na vozíku a tak manžel s oblibou říká 1 mrzák + 2 kulturisti, brněnská ZOO je velká-zbytečně, jelikož má místa kde jdete a jdete a zvířata tam nejsou, je to docela dost velký kopec sice tam jezdí vláček ale jen nahoru na tzv. safary a dolů z kopce se jde také špatně. V restauraci u tygra nevaří špatně ale bývá tam docela dost lidí a v létě puch od zvířat. Nevím jak je to dnes ale dříve se tam se psem nesmělo. Užijte si to, ZOO je jinak moc hezká já ztrávím docela dost času u výběhu vlků.
doplněno 15.07.11 10:13:Pes může, platí 30Kč.
Pekny den, uz nekolik let vedu v ZOO detsky primestsky tabor. ZOO Brno je stavene na kopci, takze se clovek malicko zadycha, ale me se moc libi, jsem tam pokazde moc rada, a to ji znam jako sve boty. Loni nam pribyl areal hnedych medvedu Beringia, je zde krasny vybeh ziraf a zeber, osobne zboznuji pavilon plazu, a i letos predpokladame par novych mladat Velkou zajimavosti je vybeh polarnich vlku nebo vybeh tygra ussurijskeho, ktery sousedi s restauraci a je od ni oddelen pouze silnym sklme, takze pri trose stesti mate tygra metr od sebe u obeda
Ale restaurace je bohuzel celkem draha
Loni tez zacala rekonstrukce pavilonu opic, mely by zmizet vsechny predpotopni mrize a nahradit je ma opet tvrzene sklo. Muzete se do kopce svezt vlackem, povozit deti na ponicich ci si oddechnout na detskem hristi.
Takze ja muzu pouze doporucit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.