Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ZOO Brno

Od: vladimir2* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, byli jste v ZOO Brno? Jak se Vám tam líbilo?
V sobotu tam jedeme i s naší Yorkshirkou :)
Vladimír

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

0x

Nevím jak ostatním, ale s přítelkyní jezdíme rádi do zoologických zahrad a zoo brno nás velice zklamalo, řekl bych že je to jedno s nejhorších jaké jsme navštívili. Ale je to dva roky zpět možná je to tam už lepší. Jak pro lidi tak hlavně pro zvířátka.

lidus*
hodnocení

0x

Bydlím v Brně- Bystrc do ZOO to mám jednu zastávku šalinou a tak 2x do roka ji navštívím. Jsem na vozíku a tak manžel s oblibou říká 1 mrzák + 2 kulturisti, brněnská ZOO je velká-zbytečně, jelikož má místa kde jdete a jdete a zvířata tam nejsou, je to docela dost velký kopec sice tam jezdí vláček ale jen nahoru na tzv. safary a dolů z kopce se jde také špatně. V restauraci u tygra nevaří špatně ale bývá tam docela dost lidí a v létě puch od zvířat. Nevím jak je to dnes ale dříve se tam se psem nesmělo. Užijte si to, ZOO je jinak moc hezká já ztrávím docela dost času u výběhu vlků.

doplněno 15.07.11 10:13:

Pes může, platí 30Kč.

martinaa*
hodnocení

0x

Pekny den, uz nekolik let vedu v ZOO detsky primestsky tabor. ZOO Brno je stavene na kopci, takze se clovek malicko zadycha, ale me se moc libi, jsem tam pokazde moc rada, a to ji znam jako sve boty. Loni nam pribyl areal hnedych medvedu Beringia, je zde krasny vybeh ziraf a zeber, osobne zboznuji pavilon plazu, a i letos predpokladame par novych mladat:) Velkou zajimavosti je vybeh polarnich vlku nebo vybeh tygra ussurijskeho, ktery sousedi s restauraci a je od ni oddelen pouze silnym sklme, takze pri trose stesti mate tygra metr od sebe u obeda:) Ale restaurace je bohuzel celkem draha:( Loni tez zacala rekonstrukce pavilonu opic, mely by zmizet vsechny predpotopni mrize a nahradit je ma opet tvrzene sklo. Muzete se do kopce svezt vlackem, povozit deti na ponicich ci si oddechnout na detskem hristi.

Takze ja muzu pouze doporucit:)

borax*
hodnocení

0x

Několikrát, jak píší ostatní je to kopec. Ale procházka pěkná. terária jsou velice pěkné, tygří výběh, surikaty...Jooo Lešná je Lešná :) Ale v Brně to jde taky dopředu, pomalu ale jistě všechno opraví a zlepší...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]