Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji zremixovat několik písniček

Od: wortcz* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, potřebuji od Vás menší pomoc. Vánoční besídka skončila, ale kvapem se blíží další... (sice za rok, ale jo :D )

A já teď chodím do osmé třídy a příštím rokem 2014 /září budu chodit do devítky, což znamená poslední besídka na této škole.

No a domluvili jsme se s učiteli, že rozjedeme velké představení. Nemusí to souviset s Vánoci, ale bude to taková taneční kreace... :D tuhle besídku jí dělali deváťáci a byla suprová. A byla v tom dnešním stylu... no a my by jsme jí chtěli také udělat, ale profesionální. Trénovat několik měsíců a suprově se to naučit a pak tam ukázat, to co nikdy neviděli :) )

Učitelé nám řekli, že pokud chceme, tak už teď by jsme měli udělat alespoň hudbu.

Vím, že to asi nikdo neudělá... v dnešní době zadarmo, nikdo... ale třeba se najde hodná duše a udělá to. Nečekám nikoho, ale byl bych rád a to moc :) )

Pokud umíte s nějakým programem, tak bych potřeboval zremixovat několik písniček... respektive tyto:

Nicky Romero - Toulouse

Booyah - (respektive jenom ten refrém té hudby, to "dddddddddddd, ddd :D ")

Skrillex - Bangarang / hlavně tu hudbu a jak říká "Bangarang"a tu hudbu, jinak bez tý Sirah, jen tu hudbu.

Skrillex - Rock n Roll / i ten text může být "Rock n Roll"

PSY - Gentleman /

/ jen tu hudbu z odkazu!

Nějak aby to šlo do tance... nějak začít pomalu a potom rychle a my budeme tancovat.

Díky moc... budu rád, pokud nechcete, pochopím... pokud ano, budu moc rád :) ) moc lidí, kteří to udělají zadarmo není... :) )

Díky moc a pěkný večer

/v případě zájmu Vám dám svůj skype a můžeme se domluvit... jak mi to pošlete atd...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wortcz*
21.12.13 15:56
hodnocení

Nikdo? :(

praivo*
hodnocení

0x

Do kdy to chceš?

doplněno 22.12.13 15:21:

Nemohl bys mi to poslat jako MP3?

doplněno 30.12.13 14:27:

Mám to postahované, teď mi ale napiš, jak přesně to chceš (název - [čas] až [čas] --> název...).

wortcz*
hodnocení

No, je mi to v celku jedno, ale nejpozději do konce tohoto roku, takže abych až půjdu v lednu do školy hotovo...snad se zadaří, díky :))

wortcz*
hodnocení

Omlouvám se, že to tu spamuju, ale chci aby to bylo vidět... :))

wortcz*
hodnocení

Jak jako v mp3, nemůtžu bohužel :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]