Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebuji od Vás menší pomoc. Vánoční besídka skončila, ale kvapem se blíží další... (sice za rok, ale jo :D )
A já teď chodím do osmé třídy a příštím rokem 2014 /září budu chodit do devítky, což znamená poslední besídka na této škole.
No a domluvili jsme se s učiteli, že rozjedeme velké představení. Nemusí to souviset s Vánoci, ale bude to taková taneční kreace... :D tuhle besídku jí dělali deváťáci a byla suprová. A byla v tom dnešním stylu... no a my by jsme jí chtěli také udělat, ale profesionální. Trénovat několik měsíců a suprově se to naučit a pak tam ukázat, to co nikdy neviděli )
Učitelé nám řekli, že pokud chceme, tak už teď by jsme měli udělat alespoň hudbu.
Vím, že to asi nikdo neudělá... v dnešní době zadarmo, nikdo... ale třeba se najde hodná duše a udělá to. Nečekám nikoho, ale byl bych rád a to moc )
Pokud umíte s nějakým programem, tak bych potřeboval zremixovat několik písniček... respektive tyto:
Nicky Romero - Toulouse
Booyah - (respektive jenom ten refrém té hudby, to "dddddddddddd, ddd :D ")
Skrillex - Bangarang / hlavně tu hudbu a jak říká "Bangarang"a tu hudbu, jinak bez tý Sirah, jen tu hudbu.
Skrillex - Rock n Roll / i ten text může být "Rock n Roll"
PSY - Gentleman /
Nějak aby to šlo do tance... nějak začít pomalu a potom rychle a my budeme tancovat.
Díky moc... budu rád, pokud nechcete, pochopím... pokud ano, budu moc rád ) moc lidí, kteří to udělají zadarmo není...
)
Díky moc a pěkný večer
/v případě zájmu Vám dám svůj skype a můžeme se domluvit... jak mi to pošlete atd...
Do kdy to chceš?
doplněno 22.12.13 15:21:Nemohl bys mi to poslat jako MP3?
Mám to postahované, teď mi ale napiš, jak přesně to chceš (název - [čas] až [čas] --> název...).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.