Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Online PSYcho poradny

Od: fergetr odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

stal se v rodině problém kvůli nedorozumění a já bych potřeboval poradit online od psychologa. Problém je v tom že nechci aby moje otázka nebo odpověd byla uveřejněna na netu. Znáte nějaké poradny... popř, poradil by mi zde někdo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stoffi*
hodnocení

0x

Ahoj, odpovim ti trochu jinak než bys asi chtěl. Na internet dát svuj problém je hloupost, ale já ho přesto sem napíšu a to hned ze dvou důvodů. První je ten, že toto neni žádnej (pardon) zku*venej facebook kde by se to bralo jako senzace u "přátel" a za druhý vim, že dostanu názory normálních lidí a ne nějaký psycholožky, která to má naučený a i když jsem měl velkej problém, tak jsem stejně dal na názor obyčejných lidí. Je to jenom muj názor a nikomu ho nevnucuju, samozřejmě záleží na tvojí situaci a nemůžu ti radit :)

fergetr
hodnocení

Jo, ale problém je že tuhle otázku nemůžu smazat, takže by to tu bylo napořád. Ale jestli byste mi byl někdo ochoten poradit. Je to trapný, nerad se s tim svěřuju. Budu se dyštak snažit co nejvíc to zkrátit abych vás ušetřil drobností. Můj e-mail je radian1(zavinac)atlas.cz

ladinpraha*

Špatně jsi pochopil odpověď od "stoffi". Tady jde o to, že tato poradna je veřejná a proto má možnost se k otázce vyjádřit mnoho lidí. Můžeš zde dostat rady použitelné i nepoužitelné, ale jde o to, že se tady objeví názory širokého spektra lidí, kteří mají s obdobným problémem vlastní zkušenost nebo se s ním setkali třeba z povzdálí. Ty máš pak možnost si z odpovědí vybrat, co nejlépe vyhovuje ve tvé situaci. Poradna je zcela anonymní a podobný problém jako ty, má jistě více lidí a odpovědi na tvůj dotaz mohou pomoci i někomu jinému. Ale je to na tobě.

stoffi*

už je to vyřený, ale tohle se nikomu jinýmu fakt stát nemohlo... *smich*

doplněno 17.07.11 20:58:

* vyřešený

fergetr
hodnocení

Ano, jak autor tohoto příspěvku potvrzuji že jsem problém se stoffi vyřešil přes e-mail *palec*

hop®

Je dobře, že je vyřešeno. Příště nebude snad problém, aby ses anonymně zaregistroval, můžeš pak neveřejně přes vnitřní poštu oslovit kteréhokoli zaregistrovaného rádce. Určitě Ti problémy nepřeji, ber to jen jako variantu, kdy Stoffi (s veřejnou nabídkou osobního e-mailu) nebude zrovna přítomna. Po přečtení různých témat a našich rad možná v případě nutnosti dáš třeba důvěru i jinému z nás. Ale jak už jsem napsal, přeji život bez problémů, ahoj, Hop! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]