Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věříte reklamě na PHM fuel save, zkušenosti

Od: miramira® odpovědí: 5 změna:

Hoj, mož ná se i pobavíte...Věříte reklamě co se dnes objevuje myslím, že u jedné nejmen. spol. na distribuci paliv, myslím, že s mu..í ve znaku? Tvrdí, že ušetříte 1L na nádrži díky kvalitě a vlastnostem paliva. Pro mě je to s úsměvem, kdy nádrž má obvykle 45L, ale cena paliva u společnosti je cca až o 1kč vyšší než u běžných menší prodejců, takže vlastně zaplatíte na nádrži o 45korun více a při ceně cca 35Kč za 1L nafty ve výsledku i kdyby to byla pravda až 10korun proděláte oproti nižší ceně u konkurence. Mj. mám zkušennost, že v Brně jsou dvě velké společnosti jak bych je nazval . . . nazvěme je jen obecným příkladem jedna modrá a druhá žlutá a ty mají pokaždé stejné ceny u nafty (často nejvyšší ve městě), čož mám vysledované, protože často jezdím denně kolem obou provozovatelů. Tomu se říká myslím, konkurencní boj že . :D. Fakt mě tím štvou a proto nenakupuji u nich. Jaké jsou příp. Vaše názory? Mira

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chlamak*
hodnocení

0x

Ne, zadne reklame neverim Miro! ... ahoj vsem,

dobry vyrobek reklamu nepotrebuje a najde ci cestu k zakaznikovi sam, nebo zakaznik si ho najde sam. U silnic si reklamu zasadne nevsimam, v televizi ji povazuji za obtezujici a trapnou. (i kdyz obcas, kdyz pusti v prubehu filmu reklamu, je to dobra prilezitost si odskocit nebo uvarit kaficko.. )

Nekde jsem cetl - "Psychologicky boj a vymyvani mozku spotrebitelu reklamou prevalcuje vyrobce kvalitniho zbozi"

Ja se branim reklamam, mozek si vymyvat nenecham a nezaradim se...

Ne, teto reklame absolutne neverim. Je to nesmysl, jako tankovat V-power misto 95 oktanoveho benzinu do auta. To same plati i u nafty. Neverim. Verim a mam vyzkouseno, ze usetrim zpusobem jizdy "lehka noha" To mam spotrebu klidne i 4,1 litru na 100km misto 6,5L. Proc platit 228,- Kc za 100 km, kdyz muzu zaplatit 144,- Kc za 100km? A kdyz me nekdo zurive predjede, pomyslim si - "dalsi pablb" *smich*

jambus*
hodnocení

0x

Zdravím.Věřím jen tomu,že je to další reklamní (obchodní) trik,jak z peněženek obyčejných lidí vysát další peníze.Já osobně budu i nadále do svého auta tankovat benzín předepsaný ve velkém techničáku.

hodnocení

0x

celkem tomu věřím, protože ta úspra je více než zanedbatelná. asi sází na to, že si to někdo přeloží: ušetříte 1l na 100km... :-D

Sázím na velké čerpačky, i když jsou dražší. Věřím, že si tam nedovolí to co v malinkých, často téměř domácích. Naštěstí tankuju u jedné, kde je dodavatelem Shell, ale prodává to někdo jiný podstatně levněji resp. za cenu zbylé konkurence. To mi vyhovuje.

hodnocení

0x

neresim to

1. Jezdim na BA98, takze novy uzasny Muslicka FuelSave Natural 95 se mi netyka a nezajima me.

2. Staci se podivat na stranky Muslicky na prvni odstavec clanku Jak vlastně technologie SEI funguje? a na poznamku drobnym cislem dole a hned je zrejme, ze o zadny velky zazrak v uspore paliva nepujde.

Musi se navic brat v potaz, ze usporu porovnavaji se svym drivejsim palivem. Nic to tedy nerika o uspore vuci konkurencnim palivum.

hodnocení

0x

neresim to

Celý tryk téhle reklamy je v tom, že dost lidí si neuvědomí, že je to 1 l na nádrži, nikoliv na 100 km. Mám nádrž na 75 l nafty, což mi vydrží cca 14 dnů. To znamená, že při ceně dejme tomu 34 Kč/l, natankuju plnou za 2516,00 Kč, místo za 2550,00Kč. Takže fantastická úspora*ee*celých 68,00 Kč měsíčně! To mě fakt vytrhne*smich*.

Co se reklamy jako takové týká, na mě má zcela opačný ůčinek (zvlášť televizní). Pokud mi někdo něco vnucuje přez TV reklamu, zcela určitě se tomu obloukem vyhnu. I když musím přiznat, že se občas najde i reklama, u které se zasměju (pokud už ji nějakým nedopatřením zahlédnu).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]