Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,10.12.2013 jsem na sbazaru zakoupil dětský tablet BENEVRE pro syna od užiatele mostecka1 zaplatil předem na účet č.airbank:1219020019/3030 nejrve prodejce komunikoval a ujšťoval mě,že zbož do 24hod. zašle dosud nic nepřišlo adotyčný na kontakty nereaguje.Vystupje pod emaily: mosteck1@seznam.cz,jelinkova1@centrum.cz a měl by být z Frýdlantu n/O nenaletěl jste také někdo?JA BLBEC
JO, takhle lidi neustále "letí" na podobné zlodějiny. Leckdo Vám bude tvrdit, že jste neměl posílat peníze předem, nicméně já obchoduji už kolik let na jiném serveru a řešila jsem jen jeden drobný problém. Chce to pečlivě vybírat a prověřovat prodejce. Na bazosi nebo sbazaru bych si nekoupila ani slanou vodu.
Zkuste mu napsat mail, kde ho vyzvete k zaslání výrobku do určitého data, jinak podáváte trestní oznámení pro podvod, v mnoha případech to zabere. Pokud ne, neváhejte se obrátit na policii, případně se spojit s dalšími poškozenými a podat hromadnou žalobu.
Dobrý den, dne 11.12.2013 jsem zakoupil tablet- (( sbazar.cz/.... Dne 12.12.2013 jsem zaplatil částku 999Kč. Paní která ho prodávala mi ho měla odeslat dne 16.12.2013,ale bohužel do dnešního dne nepřišel, paní nereaguje na emaily ani na telefon. Inzerát vystavovala na tenhle email:mostecka1@seznam.cz a pak odepsala z tohoto emailu:jelinkova1@centrum.cz. Dnes jsem paní psal že chci neprodleně vrátit peníze ale nereaguje. Chtěl jsem se zeptat zda se nepřihlásilo víc lidí, kteří naletěli.
doplněno 23.12.13 15:41:Poprosím ještě o vaši emailovou adresu
Bohužel i já jsem naletěl ... komunikace do doby než jsem poslal peníze byla naprosto důvěryhodná ... včetně telefonního kontaktu ale vše jen do doby než jsem odeslal peníze na číslo účtu 1219020019/3030... Ale nehodlám se s tím že jsem byl podveden smířit ... a žádám všechny kteří jsou na tom jako já a nehodlají to tak nechat aby mne kontaktovali na můj mejl : petbrno@seznam.cz _ já osobně jdu hned po svátcích podat trestní oznámení ... a bude li podpořeno kontakty na další podvedené lidi bude snad mít i úspěch ... předpokládám že dotyčný spoléhá na to že šlo "jen o částku 999Kč" ale asi neví že částky se sčítají a jak čtu rozhodně jsem nebyl jediný. I přes to všechno ... všem hezké svátky
Dobrý den, také jsem byla podvedena podvodnicí z bazose a sbazaru - na obou měla stejný inzerát. Vystupovala pod jménem Jana Černá, Janca.Black@email.cz, č.ú. 1262232017/3030 také airbank. Nereaguje na maily, mobil vypnutý - číslo začínající 720... zakoupené v supermarketu, použité jen na dva dny. Paní prodávala odrážedlo first bike zelené s černými koly. Měla být z Hodonína. Také komunikovala a ujišťovala mě, že to hned pošle. Stalo se to 26. 3. 2014. Na bazoši má ještě inzerát na lego. Bez dobírky na bazoši a sbazaru nic nebrat. Váš případ je nápadně podobný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.