Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skořice vs horečka a bolest hlavy

Od: palana* odpovědí: 7 změna:

Snědla jsem asi třičvrtě lžičky skořice. Né není to kvůli tomu, že by mi chutnala, prostě jsem chtěla abych měla horečku. A další lžičku už nedám. Zkoušeli jste to někdy? Nebo jste aspoň o tom někdy slyšeli? Zajímalo by mě, jestli mě ta hlava začne bolet, nebo ne.

Je to vlastně kvůli tomu, že celý dopoledne jsem málem chcípla bolestí hlavy a teď odpoledne už zdravá jak rybyčka. Já nechci do školy, zase si vytrpět dopoledne a pak odpoledne v cajku. Vím, že jsem blbá, nemusíte říkat :D

Za odpovědi díík

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas447*
hodnocení

0x

Z jakýho seš města?Mohl bych ti dát spolehlivý medikament :D ;)

praivo*
hodnocení

0x
palana*
hodnocení

hmm zajímavý :D Myslím, že příště radši vyzkoušim něco jinýho. Díky za článek, ani jsem nevěděla :D

lidus*
hodnocení

0x

Palano, tomu, že jste po skořici "chcípala bolestí hlavy" nevěřím ani trochu, miluju do rozpustné kávy s mlékem půl kávové lžičky skořice-někdy i celou, nebo jelikož jsem to někde slyšela a manžel se toho chytil tak 1 plná kávová lžička mleté skořice + deci horké vody 1x týdně je prý dobrá prevence rakoviny. Horečku jsme ještě neměli, ovšem jíst mletou skořici suchou jde jen velmi obtížně. Já vám prostě nevěřím:(.

hodnocení

0x

Sorry, ale ta škola by Ti neškodila, alespoň by ses třeba naučila, jak se správně píše slovo rybička...*smich*

praivo*

Škoda že ti nemůžu dát bod, myslím si totéž.

kejki
hodnocení

0x

Když tě bolí hlava, tak se napřed napij sklenice vody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]