Nejste přihlášen/a.
Snědla jsem asi třičvrtě lžičky skořice. Né není to kvůli tomu, že by mi chutnala, prostě jsem chtěla abych měla horečku. A další lžičku už nedám. Zkoušeli jste to někdy? Nebo jste aspoň o tom někdy slyšeli? Zajímalo by mě, jestli mě ta hlava začne bolet, nebo ne.
Je to vlastně kvůli tomu, že celý dopoledne jsem málem chcípla bolestí hlavy a teď odpoledne už zdravá jak rybyčka. Já nechci do školy, zase si vytrpět dopoledne a pak odpoledne v cajku. Vím, že jsem blbá, nemusíte říkat :D
Za odpovědi díík
Palano, tomu, že jste po skořici "chcípala bolestí hlavy" nevěřím ani trochu, miluju do rozpustné kávy s mlékem půl kávové lžičky skořice-někdy i celou, nebo jelikož jsem to někde slyšela a manžel se toho chytil tak 1 plná kávová lžička mleté skořice + deci horké vody 1x týdně je prý dobrá prevence rakoviny. Horečku jsme ještě neměli, ovšem jíst mletou skořici suchou jde jen velmi obtížně. Já vám prostě nevěřím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.