Nejste přihlášen/a.
Nezná někdo výrobce sedátek na koloběžku v obchodech jako doplněk není.Hledal jsem ale pořád my vychazelí same koloběžky,ale sedátko podle mých představ není. Když jedu 40 km tak je to unavné stát i s kopce. Myslím si že když už jsou výrobcí koloběžek K-7,kostka atd.tak by mohly prodávat je jako doplněk.
doplněno 16.07.11 17:14:To jsem taky našel ale není to co jsi představijí.U nás v Ostravě jsem se ptal v cyklo ale tak my řekly ať se obrátim jinde.
Myslím něco takového ale aby tam byly uchyty na cestovní brašny.Najít tak někoho kdo by to vyrobil.Určitě víc koloběžkářu by to uvítalo.Jestli někdo něco zjistí budu rád za dobrý nápad.
Dlouho my trvalo ale už mám koloběžku podle svých představ. Sedátko jsem si vyrobil a očalounil uchyceno je na nosiči co je na kola menší úprava.
Zajímavý tuning Kostky. Ovšem bych měla dotaz - dá se na tom sedátku skutečně sedět za jízdy?
Jinak teď už pozdě, ale ptro další - Kostka dělá koloběžku RE-HA. Určitě by se dalo po domluvě zakoupit samostatné sedlo. Ovšem ta koloběžka není přimo koloběžkou a je spíše rehabilitační pomůckou a nejen, že je tocela nevzhledné, ale taky asi nebude moc použitelné, protože bude omezovat běžný pohyb.
Dá se sedět při jízdě z kopce nebo když chci si odpočinout a na křižovatce pro ciklisty.
doplněno 26.06.14 20:36:Chtěl jsem prve tady to sedlo : http://www.kolobezkarna.cz/kolobezky/eshop/9-1-PRISLUSENSTVI/16-2-Sedacky-a-sedatka/5/546-Sedlo-pro-Kostka-TRIP ale nesplňovalo mojí představu jako harley,tak jsem si ho vyrobil podle návodu na youtube:
Doplněno: koloběžka v provozu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.