Nejste přihlášen/a.
Jak se vám líbil? Co říkáte na výkon herců a kameru? A co místa natáčení, že byla nádherná?! A viděli jste to ve 3D nebo jen klasické 2D? Jaká scéna se vám nejvíce líbila a která naopak vám nesedla? A jak to posuzujete s knihou?
Můj názor: Já jsem tedy knihu nečetl, ale káoš ano tak mi to (asi v loni), vše řekl! Před pár dny jsem na tom byl ve 3D a sice to nebylo jak to říkal, ale zážitek to byl obrovský! Ty efekty byly úžasné a ještě ve 3D, já vám přísahám že mi z toho praskali kosti! Nejvíc se mi líbil ta historie Snapea života ( fakt dojemná ) a pak asi to souboje a hlavně jsem se nejvíc smál jak Nevil na ty zlý - ,, Vy? A kdo ještě?" :D!
A asi neni nic co bych vytkl! Fakt pěkný a pro mě nejlepší biják za tento rok a celkově z těch dílů!
Už jsi i důvod sám řekl, pro který filmy zůstanou pro mě vždycky hodně, hodně daleko za knížkama. Už od prvního dílu, ale v pozdějších víc a víc mě doslova štvalo to, že ne že by vypouštěli hodně z ne až tak podstatného děje, to jsem bral, ale že ten zbytek tak často nehorázně překopali, že to byl leckdy totální paskvil. A není pravda, že v tom, co nechali, se nemohli mnohem víc držet faktů v knížkách. Ale tak daly se ty filmy přetrpět. A ty scenérie jsou jeden z mála kladů. Poslední film jsem ještě neviděl, ale nevěřím, že by mě nějak zvlášť mile překvapil, až se na něj v brzké době odhodlám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.