Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam večer po Praze či stř.čechách?

Od: cobrak* odpovědí: 5 změna:

Ahoj všem,

poradíte mi někdo, kam vytáhnout slečnu na večerní či noční prochzku Prahou či do středních čech? Aby tam byla nějaká ta romantika samozřejmě ;) Nic mě nenapadá...Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevecmoudry
hodnocení

0x

Rozhodně terasa Hoteu u Prince na Staromáku - doporučuju mrknout na jídelní lístek - není to až tak drahý, ale jídlo luxusní a romantika by se dala krájet... hoteluprince.com/...

A nebo potom klasicky noční Karlštejn a pak jí to... no prostě tento... v autě na Americe

amadeus*

Naprosto souhlasim. Tu terasu zboznuji a navic je v suterenu bar s uzasnou atmosferou. Pravdepodobne uplne nejlepsi bar v cele CR. Kdyz slecnu protahnete temito podniky, tak na tu Ameriku ani nedojede...

mirka1
hodnocení

0x

Když se milujte je krásně všude na světě i v největším ošklivinci.

Nesmí to bejt jenom nejhezčí holka z ošklivince : DD
Ale ta amerika by mohla být zajímavá :)

ala1970*
hodnocení

0x

Já jsem byla teďka s partnerem na podvečerní plavbě na lodi Prahou a musím říci, že to bylo super. Viděla jsem části Prahy co jsem ani nevěděla, že existujou :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]