Nejste přihlášen/a.
prosím jak mám odstranit na trvalo položku navrhované weby,ketrá mi chodí každý den při přihlášení na pc
děkuji za příspěvky
Při daném množství informací lze říct jen toto: Odstranit to, co ty navrhované weby posílá. Stručná, ale zcela úplná.
Při přihlášení na net nebo při otevření prohlížeče, se zobrazí pokud chci isntalovat int explorer 8 apod,to´já nechci,když to odkřížkuju,tak se mi to samé zobrazí druhý den
Tak moment: řešíte položku Navrhované weby, nebo řešíte nabídku instalace IE8 (přepokládám, že používáte IE7 nebo starší)?
používáme nrmálně IE kalsika a při každým přihlášení máme tabulky přes celou obrazovku každý den a pod a ta se ještě uchová stále na liště oblíb.položky,snad poradíte,díky
Nevím, co je IE kalsika, v záložce Nápověda - O aplikaci najdete informaci o verzi nainstalovaného prohlížeče, pokud máte IE7 nebo starší, chopů doporučení k instalaci IE8, i já doporučuji nainstlovat tuto novou verzi.
Co se týká navrhovaných webů, zkontrolujte si nastavení: záložka Nástroje - Možnosti internetu - Upřesnit, v sekci Procházení zkontrolovat (případně odškrtnout) položku Povolit Navrhované weby...
doplněno 16.07.11 18:25:*chápu, nikoli chopů...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.