Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navrhované weby - jak je odstranit

Od: stribrnak* odpovědí: 7 změna:

prosím jak mám odstranit na trvalo položku navrhované weby,ketrá mi chodí každý den při přihlášení na pc

děkuji za příspěvky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

0x

Při daném množství informací lze říct jen toto: Odstranit to, co ty navrhované weby posílá. Stručná, ale zcela úplná. *smich*

stribrnak*
hodnocení

no ale jak?vždyt se to nabízí při každém přihlášení na net?

hop®

Při přihlášení na net nebo při otevření prohlížeče?

stribrnak*
hodnocení

Při přihlášení na net nebo při otevření prohlížeče, se zobrazí pokud chci isntalovat int explorer 8 apod,to´já nechci,když to odkřížkuju,tak se mi to samé zobrazí druhý den

hop®

Tak moment: řešíte položku Navrhované weby, nebo řešíte nabídku instalace IE8 (přepokládám, že používáte IE7 nebo starší)?

stribrnak*
hodnocení

používáme nrmálně IE kalsika a při každým přihlášení máme tabulky přes celou obrazovku každý den a pod a ta se ještě uchová stále na liště oblíb.položky,snad poradíte,díky

hop®

Nevím, co je IE kalsika, v záložce Nápověda - O aplikaci najdete informaci o verzi nainstalovaného prohlížeče, pokud máte IE7 nebo starší, chopů doporučení k instalaci IE8, i já doporučuji nainstlovat tuto novou verzi.

Co se týká navrhovaných webů, zkontrolujte si nastavení: záložka Nástroje - Možnosti internetu - Upřesnit, v sekci Procházení zkontrolovat (případně odškrtnout) položku Povolit Navrhované weby...

doplněno 16.07.11 18:25:

*chápu, nikoli chopů...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]