Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat ze ZHULENÍ?

Od: ass odpovědí: 9 změna:

:D Nazdar,,je to trochu divnej dotaz,ale jak se nejrychleji dostat z toho,když ste zhulení? :D:D Najíst se? Nebo vyběhat to?Nebo uplně nějak jinak? Dík za odpovědi D:D:D:D

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vyspat se z toho,dostat rozum a už nikdy si neničit mozek.Najít si koníčky a kamarády,kteří nehulí.Vy nechcete mít řidičák?A jestli ho máte,chcete o něj přijít a k tomu zaplatit velkou pokutu?A jak si jednou uloží policajti,že vám vzali řidičák za marihuanu,budou vám na ni dělat testy při každě kontrole.

mike32*
hodnocení

0x

Jak se z toho dostat? Je to jako s každou drogou...počkat až to přejde... :))

Jinak nic se nemá přehánět ... at už je to hulení nebo alkohol ... časem to ničí mozek a celkově všechny orgány .

Mám jednoho kolegu v práci ... začínal hulit jednoho jointa denně...stejně jako s jinými drogami při častém užívání ... potřebuje hulič nebo i alkoholik větší a častější dávky ... dnes po třech letech hulí asi osm jointů za den a řekl bych, že brzy se z něj stane chodící invalidní důchodce ...

Takže pozor na to! :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Vše má svůj čas...

ewka69*
hodnocení

0x

Nic není tak tragické, jak to na první pohled vypadá. Když si dáte denně pár piv, je to jako byste si dal denně nějakého toho špeka.(doufám, že mě za toto neukamenují, píšu vlastní zkušenost a můj názor). Když si těch pár piv budete dávat každý den, na zdraví se to podepíše minimálně. to samé s trávou. Ale toto platí, pokud nejste slabý jedinec, který by to nezvládl. Je na světě spousta lidí, kteří pijí nebo kouří trávu a jsou úplně normální. Ovšem v malém množství, že. Ještě mě nenapadla otázka, jak se ze stavu zhulenosti dostat. Ale nejpíš bych to řešila příjmem cukru do těla, tekutin a klidu. Ovšem vyzkoušené to tedy nemám. *hi*

1jara*

Klín se musí vybít klínem, znova si zahulit. *tuc*

monkeyking*
hodnocení

0x

Ledová sprcha, taky jsem slyšel žei heřmánek pomáhá a v tomto případě neplatí přísloví: ,, Čím ses zkazil, tím se naprav!"!

1jara*

Chce to vyzkoušet, třeba to platí i v tomto případě.

ass
hodnocení

OK Tak díky :D Jo,du po druhé v životě na Jointa,a poprvé si pamatuju,že sem to fakt přehnal :D A bylo to i celej druhej den :D DÍK VŠEM ZA ODPOVEĎ ;)

lena1980*
hodnocení

0x

Najist se, napít . A pak to zaspat *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]