Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznamování se na ulici

Od: daan odpovědí: 3 změna:

čaute všichni, vrtá mi hlavou jestli je nějaký způsob jak se seznámit za pochodu na ulici :)a to v těchto případech (1. jdu za dotyčnou 2. ona jde proti mě), jaké by jste případně zvolili hlášky a požadovat např. číslo na mobil? *smich*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Netuším ale dcera se s manželem seznámila v šalině při jízdě do práce. Jezdili spolu déle a ona vždy sedla a spala a tak jí jednou říká-šípková Rúženko mám dva lístky na varhaní koncert v kostele nešla bys semnou až se vyspíš? Dcerta mu odpověděla, že šla ale upozorńuje ho, že po kulturním vyžití bývá hladová a tak by to chtělo spojit s večeří.

hodnocení

0x

Ahoj, myslím si, že při jediném náhodném setkání se jen těžko seznámíš. Navíc nevíš, jaká dotyčná je, zda je volná, zda je ochotná k seznámení. Spíš bych to viděla tak, že se na té ulici míjíte častěji, třeba při cestách do práce a znáte se už "od vidění". Pak se může stát cokoli, upadne jí kapesník, v horším případě upadne ona.*smich* A můžeš pomáhat.

Já se kdysi seznámila s chlapcem v nočním rychlíku z Pardubic do Popradu. Noc byla dlouhá, spát se mi nechtělo, tak jsme stáli na chodbičce u otevřeného okna a pěkně jsme tu noc propovídali. Nic víc. Jednou jsme zase šli s manželem noční dálkovou padesátku do Ležáků, došel nás pán, přijel na tu akci do Pardubic až z Českých Budějovic a byl tak prima společník, že jsme společně došli až do cíle pochodu.

Takže aby ses s dívkou seznámil jen tak na první pohled na ulici náhodou, to by už musela být opravdu veliká náhoda. Když jen tak kráčíte proti sobě, není mnoho času. Ve vlaku, autobuse, v čekárně u doktora... tam je času už víc a nechá se navázat rozhovor. Nebo třeba na koupališti - a tam navíc uvidíš, zda nekupuješ zajíce v pytli. A pak už jen záleží na tom, co bude dál.

;) Jaga.

eulalie*
hodnocení

0x

No přiznám se, že kdybych byla nezadaná a oslovil mě muž na ulici s nějakou snahou o seznámení, tak asi moc dobře nepochodí. Ale netvrdím, že i taková možnost seznámení existuje. Ale asi je lepší, když dotyčnou osobu, která se vám líbí, potkávát např. na ulici častěji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]