Nejste přihlášen/a.
Ahoj, takže je mi dvacet (už mi není 17:D) a chtěla bych tady rozpoutat takovou diskusičku na téma: malé ženské stydké pysky. Ne, že bych měla vyloženě mindrák, ale spíš bych chtěla pochopit CO SE TO DĚJE?! Ženy chodí na operaci kvůli takové věci? Kde se to vzalo? Vždyť se dřív říkalo, že když je má žena vytažené, tak že je to dar a že to muži mají ještě raději! A stejně někdo někde řekl, že je "normálnější"žena bez pysků a tak se nechávají ženské řezat?
Vážení, já ty pysky samozřejmě vytažené mám, asi 1-2 cm. Jak se to na mě valí ze všech stran, nedá mi to nad tím nepřemýšlet. Hlavně pak ty myšlenky - sice to nikomu nevadilo, ale co když ti kluci byli tak gentlemanští, že to prostě neřekli? A pak mi dojde, že přemýšlím o blbostech, naprostých. Ale pak zase ten ženskej mozek přepne a přemýšlí, zda to náhodou není jinak.
Pokud by mi to vadilo operaci zvažovala, ale NIKDY bych na ni nešla proto, že si to někdo jako trend vymyslel. Protože i mně osobně se líbí to co mám já, než když si představím, že to mám bez toho.
Otázky zní:
Pro ženy: chtěla bych se zeptat, zda se pysky mohou s věkem zvětšovat (sexem, porodem, stárnutím či tak) - zda mám čekat, že za dvacet let budu muset třeba na to zastřihnutí :D jít
Pro muže: co se tedy líbí vám? Nebo to spíš neřešíte? Hádala bych, že ne.
pro ilustraci vkládám odkaz na různé buchtičky svatopluksvoboda.cz/...
Já mám podobnou té uprostřed nahoře, čili ani moc velký, ani zrovna neviditelný. Mam mít mindrák?
Milá pipinko, patřím mezi ty dříve narozené. Když jsem byla mladá, ani mě nenapadlo zkoumat, jaké mám pysky mezi nohama. Ubezpečuji Tě, že jsem netrpěla nijakou diskriminací, ze stran mužského pokolení. Ale oni taky asi tenkrát nevěděli, že jsou malé, střední, či velké. No, kdyby se mi tam plácaly "sloní uši", tak by asi někdo přece jen reagoval. :D Ale podle toho, jak to popisuješ, není to ani Tvůj případ, koukla jsem na odkaz, ale je to namalovaný, a abych pravdu řekla, ani v tom zase tak velký rozdíl nevidím. Nevím, kolik je Ti let, ani jakou máš profesi, ale pokud se nechystáš "baletit u tyče", tak to klidně pusť z hlavy. Nemyslím, že by Tě to nějak trápilo, podle toho, jak o tom píšeš, jen jste asi debatovaly mezi kámoškama. Ber to tak, že dnes jsou všelijaké možnosti jak vydělat peníze, myslím tím plastickou chirurgii. Kdybys navštívila dotyčného odborníka, určitě Ti nepoví, že jsi v pohodě, zalomí nad tebou rukama a za drahý peníz Ti "něco" ufikne. No a co pak? Kdo to uvidí? Přece nebudeš chodit na nádraží, nebo na náměstí, a nebudeš tam ukazovat zdařilou operaci stydkých pysků! Ale je to docela sranda, to co píšeš, protože i já mám hodně blízkou přítelkyni, a ta si udělat nechala, její přesný věk nebudu prozrazovat, ale je to dost přes padesát, no a co si asi myslíš, že tím získala. No NIC. Leda tak, že si to každé ráno prohlíží kapesním zrcátkem. Chlapům, tedy těm, kteří Tě mají rádi, je tohle absolutně šumafuk. Ale jinak je to docela dobré téma k diskuzi. Jsem zvědavá, na názory kolegů a kolegiň.
doplněno 13.07.11 21:22:Jéžiši, teď koukám, že Tobě je teprve dvacet. No to jsem tomu zase dala korunu. No, snad si z toho přece jen něco vbereš.
Heh.. první ososba která to snad řeší...
Dle "cool" časopisů jsou v oblibě spíše broslvičky než řádný hamburger..přebrat si to po svém..
Jinak jestli se nepletu tak kolem r. 2005 se do Guinesovky zapsala žena s nej délkou na světě a to bylo 12 cm ..
,,sama uvedla že díky tomu zažívá neuvěřitelnou rozkoš.. myslím že po těch 12cti.. už nemusíš nad ničím přemýšlet.
To sedí:D
Já vím. Chtěla jsem obecnou diskusi nad tím, jak je trapný, že na to ženský choděj (i když chápu, že třeba při jízde na kole to může někomu vadit) a ne že mi tu budete říkat, jak jsem hloupá:D
I když jsem, vím to, určitě to tak musí vyznít, ale nebojte, nejsem první, holky teď todle řeší hodně a nemůžete se jim divit.
Snažím se o široký úvod ale pak můj největší záměr otázky vymizí, a to zkušenost od zralejších žen, zda se mohou zvětšovat, protože to by pak to kolo byl asi problém? Kde se mám asi jinde zeptat
Pipinko, můj názor chlapa. Pokud ženská jezdí na kole a nezaplejtá se jí to do řetězu tak ať si nechá co má. Stejně jako chlap, kterej na tom svym nezjistí jestli v zimě solej chodníky! Myslím, že jsme obecně přecivilizovaný a že děláme naprosto zbytečné chirurgické úpravy svého zevnějšku, občas trošku i vnitřku. Láska je stejně o něčem úúúúplně jiném...
Kolegyně Suzymon to popsala docela dobře - dříve se problémy nevyhledávaly tam kde nebyly, to je móda a záležitost dnešní doby. Mám řešit jestli mám nebo nemám mít obřízku? Mám řešit jestli mám nadprůměrnýho nebo podprůměrnýho piňďoura?Mám řešit... Nebudu řešit, prostě jsem jakej jsem, a buď mě někdo takovýho chce, nebo mě bude chtít někdo jiný...
hope, pěkné, mě se nechtělo tolik psát.
A z jiného soudku, co říkáte na to, když muž nosíí sukni? Samo že pánskou.
Ahoj pipi, jen zírám, o čem všem dnešní mladí lidé přemýšlí. To nemáš nic jiného na práci? Ještě, že své poklady už lidem předali pan Nobel, Křižík, Einstain. Ressel, či třeba Hugo nebo Remarque. Kdyby přemýšleli o dnešních problémech, šly by jejich objevy a díla do kytek. Za to by vymysleli, jakou mají mít děvčata svou sladkou skulinku se všemi přesnými rozměry a parametry, kus jako kus. A Boženka Němcová by místo Babičky napsala Buchtičku.
Jsem z Tvých úvah naprosto v šoku, tahle myšlenka mě fakt za 56 let života nikdy nenapadla. Ano, plasticky se formují ňadra, nosy, ale jít pod nůž jen tak, když mi nic není, jen aby to jinak vypadalo, navíc s orgánem, který na potkání neukazuji na veřejnosti? Svatá prostoto!
Jsem vdaná již skoro 36 let, mám za sebou 2 porody a děda dodnes nevznesl jedinou námitku. Tak to asi nebude až tak důležitá věc, že by se podle toho točila zeměkoule. Důležité je, aby to bylo zdravé a čisté. Začni uvažovat o něčem méně náročném, zajdi si do kina, divadla, ať přijdeš na jiné myšlenky. To o čem přemýšlíš, se mi zdá O NIČEM. Jaga.
V dnešní přemodernizované době se všechno moc řeší - holení hrudí a chlupatých nohou pánů, zvětšení či zmenšení všeho možného na těle (bez ohledu na to, že lidé pak kolikrát po zákroku vypadají jako zombie). Plastická operace má dle mého význam pouze ze zdravotního hlediska - např. po popálení či úrazu, u žen po ablaci prsu apod. Ale jinak? Proč by měl člověk měnit něco dle módních měřítek? Aby byl in? Aby zapadl do davu a nevyčuhoval? O čem to tak asi svědčí? O tom, že se ten člověk, podstoupivší plastickou estetickou operaci vlastně nemá rád. Nemá se rád takový, jakým ho příroda stvořila. A myslíte si, že se po té estetické operaci bude mít radši nebo že se mu na světě povede lépe? Takže moje rada pro vás, Pipinko, nepřemýšlejte nad tím, jaké ty vaše intimní partie budou po porodu či letech. Budete-li žít ve stabilním partnerském svazku, jsem si jistá, že vám partner nevyčte, že je máte takové nebo makové. Bude rád, že vám to partnerství funguje, že máte např. zdravou rodinu a ostatní mu zřejmě bude šumafuk. Pakliže narazíte na takového, který by si vás nejlépe přeonačil k obrazu svému tím, že vám navrhne tu zvětšení prsou, tu zmenšení něčeho jiného. více posilování, méně jídla a tak dále, tak to není partner do nepohody. Protože se mu ve skutečnosti nelíbíte. Tak to je můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.