Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace zboží přes internet

Od: punker* odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Přes internet sem si objednal alternátor,ale přišel domlácenej (PPLkem) a navíc jinej než sem chtěl. Hned sem do toho obchodu volal a pán mi řekl že ke mě pošle PPL a že jim to mám napsat na mail. Tak sem jim to napsal na mail,že mi přišel domlácenej alternátor a jinej než sem chtěl (jiná řemenice) ale že do 14 dnů mám nárok to vrátit. Na to mi přišla odpověď.

Ano, samozřejmě.

Pošlete zboží na adresu z faktury a napište číslo účtu.

To jim to mám poslat jen tak a doufat že mi vrátijou peníze?

doplněno 20.12.13 16:30:

děkuji za odpovědi,z eshopu už volali PPLku a z PPL volali mě,že 23. udělají svoz,takže to je asi nejlepší řešení :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Poslat zabalené zpět a uvést číslo svého účtu, kam Vám budou zaslány peníze za porto, eventuálně i za zboží, pokud ho nebudou mít. Mejlem nezapomeňte poslat podací lístek. Řešil jsem to nyní dvakrát za sebou. Dnes právě přišel správný výrobek a současně omluva, navíc 4cd jako dárek...

doplněno 19.12.13 17:06:

Pošlete balík pojištěný na 2000,-kč. Do něho vložte zprávu o důvodu a hotovo. V závěru napište co chcete, např. chci opravit, nebo vyměnit co za co. Současně žádám o proplacení poštovného dle dodacího lístku, který odešlu e-mailem. Podpis, datum, hotovo.

punker*
hodnocení

Uvést číslo svýho účtu do mailu,nebo přidat do balíku?

De mi o to jestli jim to nemám spíš poslat na dobírku (přece jenom sem za to dal přes 2tisíce a nechci přijít o peníze i alternátor).

jakanas

pokud to pošlete na dobírku tak vyhodíte 160Kč za poštovné, protože to nikdo nepřevezme. Pokud zboží reklamujete protože je v rozporu s kupní smlouvou tak máte nárok na vrácení veškerého plnění, včetně nejmenšího možného poštovného k nim.

Pokud budete chtít odsoupit od kupní smlouvy do 14ti dnů tak Vám vrátí celou částku včetně poštovného od nich, cenu poštovného k nim hradíte vy. Platbu Vám mají povinost vrátit nejpozději do 30ti dnů.

buss
hodnocení

0x

Tak jak říkají jejich podmínky, u slušných šopů není problém, dostal jsem prachy do 5 dnů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]