Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik může mít let?

Od: anon* odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych se zeptat kolik může mít let učitelka na střední škole hned po tom co vystudovala vysokou? ... chtěl bych co nejnižší věk to jde protože je fakt mladá, není to žádná ,,dospělá'' ženská jak je běžné...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

Tak matura se dělá kolem 18-19, k tomu tak 4 roky vejška? To je 23. Možná když nebude mít přímo peďák, ale nějakou VOŠku, tak 22, ale to nevím, jestli může učit, jsou na to nějaké vyhlášky.

jiri99*
hodnocení

0x

Jen hádám:

cca 24 - 26 let... V 19ti odmaturuje, pak tak tři roky bakalář, potom tuším dva roky nějaká specializace. Samozřejmě může studovat i dýl, takže i pozděj. Ale myslím, že nejdřív v těch čtyřiadvaceti..

anon*
hodnocení

Moc děkuju ... myslel sem si to ale nedokázal jsem to odhadnout.,a je tu ještě jedna věc ...mě je totiž 16 chodím na střední a ta učitelka mě učí a je fakt pěkná , mladá, a to hlavní -má super povahu ,a je s ní sranda , atd ... vím že to je divné (možná hodně divné) ale rád bych si s ní vytvořil skvělý vztah jako student a učitelka ... a taky jako ,,kamarád'' , vím že to asi nepůjde ale je tady ta možnost? ... že bych si s ní třeba mohl o něčem popovídat nebo tak? nějaké témata vím když jsme si jednou povídali jako celá třída, ale rád bych s ní ,,pokecal'' třeba někdy osamotě a tak , vím že to je normální když za ní příjdu jako student a něco prodiskutujeme ale může mě začít brát jako kamaráda? ,, v uvozovkách''? .

1/ Co je v domě, není pro mě.

2/ Kamarád taky rád.

Nezlob se za mou upřímnost , ale radím Ti pravdivě. Vaše nějaké bližší kamarádství vylučuje už ten váš vzájemný vztah. Tedy ty jsi žák a ona Tvá profesorka. Z toho tedy plyne: chovat se k ní skutečně jako žák k učitelce. Pokud nějaké legrácky, kterým je přístupná, tak vždycky jen v rámci kolektivu. Abys za ni běhal o přestávkách do kabinetu, kde bys s ní "pokecal" jak píšeš, mohlo by jí to být nepříjemné a mohly by z toho být i jiné nepříjemnosti. Spolužáci i ostatní profesoři jsou všímaví.

Profesorka vzhledem ke svému věku jistě nějakého přítele má a hoch o 7-8 let mladší by jí byl buď k smíchu nebo nepříjemný. Vzpomeň si na mladého Pávka a paní učitelku ve filmu: Vesničko má středisková.

Ber ji jako svou učitelku, nic víc. Kamarádku si najdi mezi spolužačkami. Zažila jsem celou řadu prima profesorů, na které ráda dodnes vzpomínám, ale jak říkám - pokaždé bylo třeba respektovat vztah: učitel -žák. Jaga,

hodnocení

0x

Podle mne uz i drive.

Dve zname, co byli na pajde, tak uz chodili ucit jiz behem studia. Mozna neco jako praxe...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]