Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dobit O2 kartu castkou mene nez 200 Kc

Od: czechmann® odpovědí: 15 změna:

Dobry den

Marne hledam moznost jak dobit O2 sim castkou mene nez 200 Kc (optimalne tak 50 Kc)

Je to sim do alarmu a prijde mi zbytecne kazdorocne dobijet 200 Kc obzvlaste protoze tech alarmu mam vice.

Nechci zadne tarifni sluzby za 0 nebo 1 Kc mesicne. Proste vse bez jakychkoli zavazku.

Nemate nekdo nejaky tip?

Dekuji

doplněno 19.12.13 11:25:

Pripadne jestli jde prevadet kredit mezi sim kartami formou nejake sms.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Dobiti z uctu? Pres bankomat?

buss
hodnocení

0x

Nejlépe se podívat na podmínky operátora. Domnívám se, že právě se uvádí 200 Kč jako minimální snad všichni. Nebo se s ním domluvit a zaslat platbu složenkou. Ostatně třeba u připojení na int má sazbu a zřejmě o ní nediskutuje. Pokud to nepůjde, zasílat z mobilu smsky, tak to dělám já.

czechmann1

Co mate na mysli vetou: "Pokud to nepůjde, zasílat z mobilu smsky, tak to dělám já."?

Muzete nejak upresnit kterak na to?

uska*
hodnocení

0x

Také jsem po tomto problému pátrala. Opravdu minimální částka je 200,- Kč. Proto jsem simku převedla na ČEZmobil a tam se platí jen za to co provoláte a to zpětně. Takže když záložní mobil 3 měsíce nepoužiji, tak neplatím nic.

hodnocení

0x

myslím, že máte smůlu. Měl jsem stejný problém s kartou na nouzové volání z výtahu.Každý rok jsem musel kartu dobíjet částkou minimálně 200 Kč. Vzhledem k tomu, že z výtahu volali pohotovost akorát servisáci při revizích, nahromadila se na ní docela slušná částka. Jednou jsem zapomněl včas dobít. Nejen, že operátor kartu okamžitě nenávratně zablokoval, ale částka přes 1000 Kč propadla ve prospěch O2 a není šance dostat peníze zpět. Částku nelze ani převést na novou kartu. Koupil jsem do výtahu novou kartu od jiného operátora, ale podmínky jsou prakticky stejné. Takže opět na kartě každý rok spořím, bez možnosti přebytek peněz vybrat. Za pár let mi to pravděpodobně zase někdo bez náhrady sebere. Řekl bych, že je to docela normální krádež.Stěžovat si můžu třeba na nádraží.

hodnocení

To ja z cisla nevolam vubec - je to jenom na prozvoneni.

No mozna by byl pro Vas tarif O2 zero avsak pokud tam nebude utrata pres onech 200 kc za rok tak Vam cislo muzou tez zrusit.

Ve smlouve je uvedeno ze uzivatel se zavazuje k radnemu vyuzivani sluzeb coz u operatora znamena volat a utracet.

Chtel jsem prejit k bonerixu kde maji pausal 1 kc mesicne ale tez bych se zavazal k "radnemu vyuzivani sluzeb"

Vidim to tak, ze kazdy rok koupim nove sim v cene 49 - 100 kc, stare zahodim a bude pokoj. Sporit k operatorovi rozhodne nehodlam.

K radnemu vyuzivani sluzeb jsem se uvazal u ONEMOBILE a taky jim nevadi ze hooodneee dlouho nic neutratim:)

Uz nejakej patek ma O2 v nabidce tarif ZERO coz by bylo lepsi nez predplacenka.
Dnes uz je podobnejch spousta.

mjk

Kaktus - min. 50Kč, platnost kreditu 12 měsíců!

kami95
hodnocení

0x

Myslím, že by to mělo jít přes účet, ale zkušenost nemám..

hodnocení

0x

Prevod kreditu mezi kartama pokud si dobre pamatuju jde u KAKTUSu.

hodnocení

0x

U O2 (ale i jinde) jsou ty dvě stovky minimum i z účtu. Já to řeším tak, že z takové jinak nepoužívané karty posílám premiové SMS (třeba DMS) nebo platby mobilem, tedy ty platby, které jdou, třeba nákup na ráji knih

Jo, jenže to by znamenalo vlést do strojovny výtahu, otevřít zamčený rozváděč, vyjmout kartu ze zařízení (což není zrovna jednoduché), vložit jí do soukromého mobilu, provolat najednou 200 Kč... a pak všechno zase uvést do původního stavu. Nechat si kartu pár dní v mobilu nepřichází v úvahu, protože by byl výtah bez nouzového spojení (tam jinou kartu dočasně dát nelze, protože je zařízení naprogramované jen a pouze na tu určitou).

beri49*

Jak už výše psal @lego: O2 nabízí tarif ZERO, který je pro výtahové HELP výhodný! Možná něco podobného nabízí i jiní operátoři - musíš se podívat kolem sebe.

Vodafone to má podobné, nabízí tvz. nulový tarif, kde platíte jen to, co provoláte a i když se z něj třeba rok nebude volat, nezruší vám ho. A závazek tam taky žádný není, takže bych volil něco takového.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]