Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemáme šanci dostat náhradní byt

Od: mikiki5* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,mám dotaz spíše pro takové lidičky,co už tohle zažili a co to už řešili nebo vědí jak to řešit!Bydlíme asi už 15.rokem v bytě,ve smlouvě je napsáno jednička kategorie,ale jednička kategorie to není.Byt není v naprosto žádným pořádku,tím mám namysli to,že se všude rozpadají podlahy,okna vypadávají z rámu,zdi jsou tak tenké,že sousedi slyší všechno,padají stropy!Tak mamka přestala platit nájem,protože město nemělo odvahu jít to spravit(Městský byt).Vím že to nebyl dobrej nápad přestat platit,ale ja jsem s tím nemohl nic udelat!Navíc,máme tak strašné sousedy,že nám stříhají na půdě kable(antény,internetové),jejich psy nám serou po dvoře,vadí jim,když si pustím hudbu(né naplno,přiměřeně),když něco kutím,např.řežu flexou,tak za mnou přijdou at to vypnu,nebo když byla zima a já v deseti letech si hrál s bratrem na dvoře a stavěl iglu,soused na mě vyběhl,že to je jeho sníh,to mi neber!V létě před dvěma roky jsem se segrou,bratrem a kamaradkou byly na silnici před byty a házeli si balonem v kruhu,tak sousedovi se to zprotivilo a vyběhl,ségře dal facku a brachy s zduchl na zem.Od teto doby po nas mesto jde tak,že ted se byty odprodali,mamka dluh zaplatila vsechen,ale byt si nekoupila,protoze za ty penize to je hruza.Tak mame nejaky ten cas si najit jiny byt.Ale neni to tak jednoduche,bytu muzeme mit mnoho,ale nedostaneme je.byl jsem vcera na brigade u jednoho pana,a dozvedel jsem se,ze je radni,zacal mi vypravet jak jmeno me matky se po mestskem urade roznasi a pomluvy kolem nej.rekl mi take,že starosta zamitl,aby ma mamka dostala byt tu i v okoli.pokazde,kdyz jsme meli o byt zajem,tak nam byt zamitl a to jsme nedostali ani duvod!Ma mamka uz dluhy nema a najednou bum bac,a byt nedostaneme!Nevite nekdo,jak to resit?Problemy se sousedy nikdo neresil,to ze segre dal facku,taky ne!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak jdete z mestskeho do soukromeho.

Byt si vyberete podle sebe, na najemnem se s majitelem dohodnete a pak se teprve casem ukaze, zda byl problem na vasi strane ci na strane mesta a sousedu...

rewq
hodnocení

0x

Clovece, jestli to myslite vazne, tak si dejte poradnou facku.

Jak jako nedostaneme byt? Slusny clovek si byt musi koupit. Ja budu petadvacet let splacet 20 tisic mesicne a vidim, ze byty se davaji zadarmo. To jsou veci... Uz nadale odmitam vam prispivat na byt. Me kdyz se rozpadaji podlahy okna atd, tak si to MUSIM sam opravit a zaplatit. Vyhodil bych vas na ulici, paraziti.

A co auto, to vam taky da mesto? A kdyz bude rozbity, tak budete rvat, ze to mesto nechce opravit?

Zijeme kazdy v jinem svete.

Ze vam neni hamba

mikiki5*
hodnocení

rewq:Vy si asi neuvedomujete,ze nechceme byt zadarmo,meli jsme nabidku jej koupit,ale v takovym stavu to koupit nechceme!Pokazde,kdyz nekdo prisel se na byt podivat,uvideli to a odesli!Ani se nedivali dal!A vy me tu pisete,ze Vam neni hanba?Poradne si to proctete,nez neco placnete za hovadinu!Proc budu kupovat byt,kdyz jsou byty v pronajmu do deseti tisic luxusy,ale mesto proste zamitlo nam dat tu i v okoli dat jakej koliv byt!Jak se mam branit?mam jit rozmlatit na mestskej urad vsechny nebo co?Ale to ja neudelam,protoze to nema vysledek!Do mestskyho bytu vrazet nebudeme,protoze jsme vrazilili jen do kuchyne 200 000Kč a za mesic mesto poslalo elektrikare udelat novou elektriku,takze ma to vyznam?Podle me ne!A proc vrazet do mestskyho bytu,kdyz neni ani muj?Uvedomte si to a nepiste mi sem takovy bludy!A navic,mesto ma ve smlouve,ze se o byt bude starat.Je to preci jejich majetek do te doby,nez jej proda"!

lidus*

Probůh za co jste dali těch 200 000? Nevím proč ale já vám to nevěřím, neplatiči, že by investovali? Divné. Radu mám, vemte si hypotéku jako statisíce jiných lidí a kupte si vlastní byt v lokalitě kde nežijí problémoví lidé (starousedlíci vám rádi poradí).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]